Acasă Opinie La loc comanda, pandemia s-a cam perimat

La loc comanda, pandemia s-a cam perimat

0
1
1,173

Dacă până acum câteva zile, îți puteai regla ceasul după ieșirile președintelui Klaus Iohannis de la ora 14, ieșiri în care eram îndemnați, sfătuiți și uneori chiar mustrați repetitiv, să ne spălăm pe mâini, să nu ne relaxăm, să stăm în casă, să nu ieșim din cuvântul autrităților, să depolitizăm, să fim solidari…așa cum a trecut de la demitizarea bolii, de la anticipate la amânate și de la stare de urgență la ordonanțe militare, la fel de brusc și ușor a cotit-o, de la depolitizare la răfuială politică fățișă, fără perdea, cu toate armele pe față, cu aceeași ură dezlănțuită și scelerată, ca înainte de pandemie!

De ce acest comportament bipolar, contradictoriu și controversat…?

  1. Poate pentru a își acoperi gafele și fake news-ul propagat în ultima ”peroadă” prin declarații și conferința de presă!?
  2. Poate pentru a acoperi și masca incompetența, impotența și incapacitatea guvernului Iohannis-Orban de a gestiona pandemia și starea de urgență!?
  3. Poate pentru că PNL, guvernul Orban și președintele Klaus Iohannis au început să scadă în sondaje!?
  4. Poate pentru că amenințarea medicală cauzată de infecția cu Sars-Cov-2 a mai scăzut în intensitate!?

Oricare s-ar dovedi motivul real, comportamentul președntelui Iohannis, nu doar că nu ajută la actuala stare de fapt în care ne aflăm, dar chiar agravează și îngreunează tranziția spre o oarecare ”normalitate” în România!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…