Acasă Opinie Luați cu ipocrizie de la PNL

Luați cu ipocrizie de la PNL

0
1
514

După ce și-au urmărit propriile interese oportuniste pentru preluarea puterii totale în România, prin declanșarea alegerilor anticipate cu orice cost, chiar și cu cel al destabilizării totale a României, PNL are acum tupeul, ticăloșia și ipocrizia de a arăta cu degetul spre cei de la PSD !?

Cartoful fierbinte îți aparține, e al tău peneleule, al tău și al președintelui anti pesedist Iohannis !

Și pentru ce ? Pentru că cei din opoziție, îndrăznesc să facă front comun și să se împotrivească anticipatelor, prin boicot în termenii prevăzuți de Constituție !

Cum să se poată așa ceva ? Stăpânul României a dictat ”anticipate” și anticipate trebuie să se întâmple, orice altceva e intolerabil și neacceptabil ! Cum să te împotrivești ? Eh, uite așa, cu #GHINION !

După ce ai, ți-ai asumat răspunderea pe buget, fără să te consulți cu partenerii politici, după ce ai adus leul la un minim istoric, după ce ai subfinanțat autostrăzi, după ce ai dat 25 de ordonanțe (noaptea ca liberalii) în defavoarea românilor, după ce ai dat ordonanța alegerilor cu mai puțin de un an înaintea alegerilor, ceea ce înseamnă că actul normativ este neconstituțional, după ce ai atentat la sănătatea românilor prin privatizarea sistemului medical, după ce ai refuzat aplicarea legii prin dublarea alocațiilor la copii, după ce că te bâlbâi și te eschivezi de fiecare dată când ești întrebat dacă vei respecta legea în Septembrie prin mărirea punctului de pensie cu 40%, după ce că ai venit la mișto cu același guvern, doar ca să îl plimbi ostentativ prin fața comisiilor fără să ai intenția declarată de a-l vota…

După ce că ai generat artificial o criză politică și guvernamentală, în loc să guvernezi, pentru că de-aia ai dat jos guvernul ciumei roșii jos, ca să guvernezi, ca să aduci românilor bunăstare, nu să deservești interese subterane, acum ai tupeul să arunci toată anatema, toată vina impotenței și incapacității tale, toată eroarea calculului politic hazardat, în cârca pesedeului ?!

Evident da !

Până acum a mers, ura direcționată și susținuă meșteșugit de la palatul Cotroceni, împotriva ciumei roșii, a orbit România, astfel încât românii nu au mai văzut tot ce venea rău și maladiv de la ex portocalii vopsiți acum cameleonic în liberali, dar nu-i vorbă, tot ce vedem acum, am mai văzut la pedeliști, la Petrov, la guvernul Boc și ce bine ne-a mai mers, dar românului când i se urăște cu binele, dă cu oiștea în gard, ceea ce evident s-a și întâmplat, da dragi români, suntem din nou cu oiștea în gard, ne-am lăsat prostiți, înșelați, pentru a câta oară…!?

Dar cred că ulciorul nu merge de multe ori la apă, e dovedit…!

Când o să ne învățăm minte ? Probabil că niciodată ! Suntem blestemați să repetăm mereu și mereu aceleași greșeli, dar aceste greșeli ne costă, pe noi și pe generațiile viitoare !

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…