Acasă Opinie Mario De Mezzo PNL în ”dialog” cu Radu Popa PSD la RTV: ”Vă tăvălesc de nu vă vedeți”.

Mario De Mezzo PNL în ”dialog” cu Radu Popa PSD la RTV: ”Vă tăvălesc de nu vă vedeți”.

2
3,778

Prezenți în emisiunea lui Dragoș Bistriceanu de la România TV, Deputatul Radu Popa de la PSD, a fost întrerupt și apostrofat în modul arogant caracteristic celor de la PNL, de ”liberalul” cu nume de Brătian…Mario De Mezzo. Cunoașteți deja personajul da?!

Mario De Mezzo: ”Eh lăsați, dacă mă atacați la nivel personal, vă tăvălesc de nu vă vedeți, cu mine nu vă ține, știu că aveți punctaj acolo la PSD, dar cu mine nu merge” și delirul arogant continuă, fără ca moderatorul să intervină.

Cum e domnule Bistriceanu e cu tăvăleală la dumneavpastră în emisiune?

Domnule De Mezzo, indiferent cât de cocoș și limbut vreți să vă dovediți, sunteți doar un biet traseist, scos la înaintare pe post de flașnetă, de superiorii dumneavoastră de la PNL, acolo unde și funcționează din plin ”punctajul” de care faceți vorbire cu ipocrizie. Cât despre tăvăleală, lăsați asta cu tăvăleala, căci ne-ați tăvălit și atacat la nivel personal destul pe toți, în ultimii aproape doi ani. Mai ușor cu tăvăleala, tupeul, aroganța, ifosele de doct și nesimțirea pe scări.

Știți cum zic?!

Mario De Mezzo susţine că este o persoană „de dreapta” şi a spus că perioada în care a făcut parte din PSD se înscrie la capitolul „experienţe din care învăţăm”.

Am mai fost (membru al altui partid n.r). Am fost membru PSD între 2003 şi 2004. Însă aş vrea să spun că (…) sunt lucruri pe care le faci, experienţe din care învăţăm şi ne maturizează. Dacă vei căuta, oricât vei vrea în ultimii 14 ani de zile, nu vei găsi altceva decât dreapta la mine„, a spus De Mezzo. El a adăugat că timp de aproximativ 10 ani până să se înscrie în PNL nu a fost membru de partid.

Încarcă mai mult
Load More In Opinie

Vezi Și

Pacient de o zi, la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Clinic Județean Arad

Nu mă simțeam bine de câteva zile. De Ziua Națională a României, pe 1 decembrie, un nenoro…