Acasă Opinie Moționatului Cîțu, îi arde de atacuri, miștouri și jigniri

Moționatului Cîțu, îi arde de atacuri, miștouri și jigniri

0
0
964

Ministrului de finanțe, Florin Cîțu, cel căzut de două ori în parlament la moțiuni simple de cenzură, e pe principiul ”și de vină și să tac” și îi arde de miștouri, atacuri și jigniri pe pagina de facebook. Ce mai caută această caricatură încă în guvern? Ce mai caută acest individ inapt și sinistru încă pe portofoliu? Ce mai caută finanțele țării pe mâna acestui speculant financiar?

Dar ce scrie miștocarul și fițosul tocmai demis Cîțu pe contul de facebook?!

Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS!

INS CONFIRMĂ estimările mele!

Măsurile implementate de noi au avut efect și economia a crescut în termeni reali în primul trimestru din acest an. În ciuda tuturor piedicilor și a scenariilor apocaliptice venite de la PSD și de la trompetele lor din spațiul public. V-am spus că facem lucruri fantastice!

Bineînțeles că în 2020 nu mai putem avea creșterea economica estimată la începutul anului. Bineînțeles că vom avea un deficit mai mare. Dar am promis că facem totul pentru a limita efectele negative ale acestei crize pentru romani.

Masurile luate de noi, guvernul liberal, împreună cu cifrele pentru primul trimestru, îmi dau încrederea că economia începe să și revină din trimestrul trei și vom avea o dinamica în V.

Există probabilitatea foarte mare să nu avem două trimestre consecutive de contracție a economiei. Adică să evităm recesiunea tehnică.

“COMPARATIV CU TRIMESTRUL IV 2019, PRODUSUL INTERN BRUT ÎN TRIMESTRUL I 2020 A FOST, ÎN TERMENI REALI, MAI MARE CU 0,3%
Faţă de acelaşi trimestru din anul 2019, Produsul intern brut a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută şi cu 2,7% pe seria ajustată sezonier;” – INS

Aceast mesaj trebuie citit în special de Ciolacu “pune mana pe carte”, Alfred “MiniMiss” și Budai “the driver”. Că să vedeți că nu sunt răutăcios am făcut eu efortul să vă explic acest comunicat. Nu-l înțelegeați daca-l citeați singuri.

Domnule prim ministru, cam cum reacționa partidul pe care precum o marionetă ce complice vă găsiți îl ”conduceți”, dacă un ministru al ”ciumei roșii” își permitea aroganțele, impertinențele și obrăzniciile de care a dat dovadă ministrul din guvernul dumneaoastră, în ultimele 8 luni? Cam ce isterii și scandal ați fi făcut, cam cum ar fi ieșit șeful dumneavoastră de la pupitrul prezidențial să spună ”guvernul eșuat”?

Cam cât e de eșuat guvernul dumneavoastră, domnule prim ministru, vă las pe dumneavoastră să constatați! Că de ipocrizie, prosteală, mișto, nesimțire, incompetență și demență de la cel mai înalt nivel, parcă ne-am cam săturat!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…