Acasă Opinie Nicușor o fugărește pe Firea cu ”dezbaterea”, cum îl fugărea Dăncilă pe Werner

Nicușor o fugărește pe Firea cu ”dezbaterea”, cum îl fugărea Dăncilă pe Werner

0
0
1,013

Fostul și actualul ”bărbat” de stat…președintele, anti PSD-istul Klaus Werner Iohannis, fugea mai anul trecut în turul 2 al alegrilor prezidențiale, ca dracu de tămâie de dezbaterea cu Viorica Dăncilă. Ne aducem bine aminte cât de frustrați eram că în anul 2019, se poate una ca asta…ca un ditamai bărbatul să fugă de un biet coc cu broșă, că vom avea precum în țările bananiere, o campanie electorală fără dezbateri…cel puțin două și așa a și fost.

Klaus Iohannis practic s-a dezbătut singur, cu casca frumos înfiptă în ureche și vizibilă de pe Marte…el a organizat, el a fost amfitrionul, el a întrebat și el a și răspuns, în timp ce ”jurnaliștii”, deontologii au venit doar să reconfirme în ochii cetățenilor, că el este magraonul, făuritorul, ctitorul, minunatul și singurul (în afară de Ludovic întâiul) care poată să țină țara asta pe linia de plutire. Ni se promitea ”România Normală” și urma să o și primim, cu vârf și îndesat.

Radu Tudor (Antena 3), Ion M. Ioniță (Adevărul), Moise Guran (Europa FM), Cristina Șincai (România TV), Silviu Mănăstire (B1 TV), Clarice Dinu (HotNews), Ramona Avramescu (TVR), Cristian Leonte (Pro TV) și Cristian Pârvulescu (SNSPA) au fost întrebătorii preferați de Iohannis care l-au periat pe cap și i-au spus timp de două ore (cu întreruperi), cât de minunat și capabil e.

Pe când Viorica Dăncilă era bombardată timp de două ore cu ”aria cercului” de către presa ostilă și isterizată de anduranța acesteia, Klaus Iohannis lua pauze de revigorare și masaj la tălpi în Aula Bibliotecii Centrale Universitare „Carol I, că deh…epuizarea.

Iar românii, în imensa lor majoritate…66% din cetățenii prezenți la vot, au considerat că așa arată normalitatea și au votat în consecință.

Acum când candidatul ”dreptei unite” Nicușor Dan, umblă cu arcanul după Gabriela Firea și o sună la ora 10 ca să se prezinte la dezbatere la ora 11, iar aceasta din motive evidente îi dă cu flit, ”presa liberă” se ofuschează oripilată de insolența acesteia.

Asta e orice altceva, dar doar ”România Normală” nu e, sau poate că în înțelegerea și accepțiunea unora, e! Eu aș spune mai degrabă, că e România dublei măsuri, a dublului standard, România ipocrită și isterică.

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…