Acasă Opinie PNL, unde dă și unde crapă?!

PNL, unde dă și unde crapă?!

0
0
636

Se prea poate, ca la un moment dat, cu toata zoala, cu toate scremușagurile, cu toate artificiile și mașinațiunile pentru declanșarea alegerilor anticipate și puse în scenă în ultima perioadă, de către președintele Klaus Iohannis, Lodovic Orban și toată cohorta de activiști și militanți, și mințile ”luminate” din Partidul Național (Democrat) Liberal, pâna la isterie și auto distrugere, să cadă dintr-o extremă în alta, să cadă din lacul plin cu voturi și încredere oarbă, în puțul dezgustului și a sațiabilității, pentru că uneori, destul e destul!

Se prea poate, ca tot acest circ, toată această mascaradă, toată această bătaie de joc la adresa românilor, toată această desconsiderare a priorităților stringente de pus în aplicare în Romînia și care nu mai suportă amânare, toată această sfidare și sfruntarea, să dea roade! Dar nu roade așa cum cred, consideră și speculează cei de la PNL că vor culege prin câștigarea alegerilor locale și parlamentare (anticipate) și înstăpânirea totală peste România, ci exact opusul!

Analistul politic Stelian Tănase considera că ”PNL este marele perdant al crizei politice și în aceste zile au pierdut aproximativ un milion de voturi”. Așa să fie? Tot ce se poate! Răbdarea, toleranța și înțelegerea românilor s-a dovedit mare în cazul celor de la PNL, dar la fel de bine poate deveni intolerantă, capricioasă, ranchiunoasă, schimbătoare și răzbunătoare!

V-am dat încrederea și ce ați făcut cu ea?” Ar putea la un moment dat întreba mulți…și pe bună dreptate!

Astfel, cu toată această nebunie, această criză declanșată într-un mod nepotrivit, forțat și oportunist, să creeze efectul de bumerang, exact pe dos față de cum au calculat mințile ”luminate” din laboratoarele PNL! În momentul de față, Iohannis și Orban consideră că au tranșat lucrurile, că jocul e jucat, că potul e strâns, că și-au dat mâna peste România! Eu știu ce să zic…rămâne de văzut, urmează zile cel puțin interesante, cine va ieși pe plus din toată nebunia asta…cu siguranță nu noi!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…