Acasă Opinie Președintele ”fake news”

Președintele ”fake news”

0
0
871

De la ”înțelegeri secrete cu niște evrei”, la ”Cercel rupe și izolează bătrânii din familii, de la ”Franța face experimente școlare pe copii”, la ”PSD îi vinde Ardealu lui Viktor Orban” și ”înțelegeri secrete cu niște unguri”, președintele a propagat din plin, ne-a propagat din plin și noi ca niște obedienți tâmpi, ne-am lăsat propagați și impregnați!

În stare de urgență, atunci când ANCOM închidea site-uri, încălca drepturi și libertăți, libertatea de exprimare conferită de Constituție, site-ul presidency.ro, propaga și impregna! Dubla măsură și-a arătat pentru a câta oară, fața hâdă peste România! Pentru unii a fost revoltător, de neacceptat, discriminator…pentru alții, doar o altă zi de ”normalitate” în colonie!

Cine să îl combată? Votanții, susținătorii, simpatizanții, în mare parte la fel ca el, pe principiul cine s’aseamănă s’adună!? Societatea civilă curtată de ONG-uri? ”Onege-urile” finanțate extern cu agendă bine creionată? Partidele din opoziție, unele mai obediente și mai aservite decât celelalte? Presa? Ce a mai rămas din presa din România, franjurită și afiliată intereselor politice! Cine?

Cum se poate supraviețui într-o țară condusă de astfel de specimene? Cred că doar soarta, norocul și mila Domnului, altfel eram toți, de mult, oale și ulcele!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…