Acasă Opinie Protestele hashtagului de pe vremea guvernării PSD vs protestele sindicatelor din timpul guvernării neomarxist liberale

Protestele hashtagului de pe vremea guvernării PSD vs protestele sindicatelor din timpul guvernării neomarxist liberale

1
484

Din ce în ce mai multe proteste, mătură zilnic România. Aproape toate categoriile sociale au ajuns să iasă în stradă, să își manifeste indignarea și dezaprobul pentru actuala guvernare, dar și pentru promisiunile din campania electorală încălcate, pentru aroganța și disprețul cu care sunt tratați, pentru ”bugetul austerității” care în loc să asiste și să sprijine, taie și mai mult.

De la pensionari, bugetari, mineri, personalul medical, polițiști, profesori, horeca…aproape toate sindicatele, găsesc zilnic câte un motiv să iasă în stradă și să protesteze. Cu toate astea, nu pare să îi audă nimeni, nu pare să îi pese cuiva. Cuvântul, sau cuvintele de ordine pentru actuala guvernare neomarxist liberală, sunt ”tăieri, înghețări, scumpiri, austeritate”.

Pe vremea guvernărilor atât de mult hulitei ciume roșii, era destul ca hashtagul, ”ONEGE-urile” șoroșiste, rezistul, horeca, multinaționalele, pluseriștii, peneliștii împreună cu geaca roșie, să iasă în stradă, să beculească din telefoane și toate ”problemele” se rezolvau cât ai zice Soroș.

De multe ori, am senzația că nația asta, a rămas cumva înscris în ADN-ul ei, cu o doză mare de masochism și de autoflagelare distructivă. Există o vorbă…”Ai grijă ce îți dorești, pentru că s-ar putea să ți se și întâmple”. Da români, v-ați dorit atât de mult această ”coaliție” la guvernare, încât până la urmă, ați primit exact ce ați votat și scandat. Că acum nu vă mai place, președintele vostru pe care îl adulați cu obediență și supușenie, are un cuvânt potrivit pentru asta…GHINION!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie

Vezi Și

Mario De Mezzo PNL în ”dialog” cu Radu Popa PSD la RTV: ”Vă tăvălesc de nu vă vedeți”.

Prezenți în emisiunea lui Dragoș Bistriceanu de la România TV, Deputatul Radu Popa de la P…