Acasă Opinie Senatoarea Șoșoacă, lovește cu sârg la temelia AUR prin prestațiile din ultima perioadă

Senatoarea Șoșoacă, lovește cu sârg la temelia AUR prin prestațiile din ultima perioadă

4
248

Senatoarea Diana Şoşoacă, a transmis live pe Facebook momente din petrecerea aniversară a soţului său și desfăşurată într-un restaurant din Iaşi, unde senatoarea a cerut lăutarilor dedicaţii pentru Raed Arafat şi Klaus Iohannis.

Diana Şoşoacă a participat, în seara de vineri spre sâmbătă, la o petrecere într-un restaurant. Nu se ştie în ce oraş, pentru că senoatarea, deşi a trasmis toată distracţia live pe Facebook, nu a spus şi unde a avut loc.

Cel puţin 15 oameni apar pe filmarea lui Şoşoacă. Nimeni nu respectă regulile impuse de pandemie. Petrecăreţii cântă, dansează şi se iau în braţe, de parcă nici n-ar exista ameninţarea COVID.

Politicianul și-a început live-ul la ora 21.00, când la mese s-a cântat ”Treceți batalioane, române, Carpații”.

E cazul să vă treziți odată, e cazul să vă reveniți la viață, viața trebuie trăită”, le transmite Șoșoacă internauților.

Aceasta îi face o dedicație lui Raed Arafat: ”Vreau să-i facem o dedicație domnului Raed Arafat, bagă-i ceva de români”, spune ea, iar lăutarul cântă ”Noi suntem români”.

Mai mult, unul dintre participanții la petrecere a început să cânte ”versuri” incoerente la adresa lui Raed Arafat, a președintelui Klaus Iohannis și a soției acestuia:

Arafate, Arafate, ai grijă de dragul frate. Neamul românesc e forte, nu se sperie de probleme. Arafate, Arafate, pleacă tu pe la spate, părăsește România că-ți cade fudulia. Arafate, Arafate (…)

România nu va piere!. Iohane, Iohane, ce mai faci tu barosane, cu schiurile umbli, frate, Carmen a ta caută-n spate. Arafate, Arafate, grijă mare cu domnul frate, căci Moldova, și Ardealul, și Muntenia, și Banatul, tot românul de la Nistru pân’ la Tisa te va face să faci uța uța cu căruța pe la doamna Carmenuța”.

La mulţi ani tuturor, distraţi-vă, pentru că viaţa e făcută să fie trăită, la mulţi ani tuturor!”, încheie Diana Şoşoacă live-ul.

Acum, ea şi participanţii la eveniment sunt cercetaţi de poliţie, care urmează să stabilească culpele individuale pentru nerespectarea măsurilor de siguranţă sanitară. Mai exact, se pare că IPJ Iași a deschis o anchetă, după ce Diana Şoşoacă, senator AUR, a făcut vineri seara, petrecere la restaurant.

Este doar ultimul dintr-o serie de momente controversate în care Diana Şoşocă a captat atenţia publică.

Ce e și mai tragic, e că a apărut o specie nouă, o specie mult mai agresivă decât useriștii pe care îi blamam atât de mult, care ne deranjau și ne oripilau și care îi împrumută din apucăturile scelerate, arogante și belicoase, o specie numită sugestiv ”Martorii lui Șoșo” și care nu are absolut nimic de-a face cu AUR. Dacă tot AUR începe să se dezică de ea, nu mai bine își face dânsa un partid, după chipul și asemănarea sa? Nu de alta, dar ca să delimităm apele!

Ăsta nu e comportament de senator. Cei din conducerea AUR sunt pe punctul de a-şi face harakiri (metodă japoneză rituală de sinucidere, n.r.). Nu ştiu ce să mai facă. Nu înţeleg cum s-au trezit cu ea (cu Diana Şoşoacă) printre ei.

O plângea pe Laura Codruţa Kovesi când a fost demisă. Avea declaraţii publice în care spunea de preoţi ce nenorociţi sunt şi despre BOR că are o prezenţă malefică în viaţa noastră, a românilor. Îşi face rău chiar dumisale. Mie mi-a spus că sunt un jurnalist care trebuie eliminat„, a declarat în cadrul emisiunii jurnalistul Mirel Curea.

Trăiască patrioata #ȘOȘO! Fană „Cărtărăscu”, participantă la mitingurile #REZIST, victimă a modificărilor de ADN, ce mai, o ființă specială și complet consecventă! O anti-ea-însăși care are priză DOAR la GENIILE țării… Pe care (genii) le invit să se exprime aici ca să pot scăpa (de genii).

Era păcat să nu bifeze #ȘOȘO și admirația pentru Băsescu… Ce om să fii să nu îți placă doamna patrioată!? Dânsa iubește MASIV România. Nu contează cum. Ieri așa. Mâine invers…

Șoșooooo! Eroina creștinăăă! I-auzi, domn’e: Șoșoacă_creștina era EXTAZIATĂ că „o primărie taie bani de la biserici”. Creștina vieții zicea că asta e „în sfârșit ceva normal în țara asta”… Nene, cu toată dragostea creștină, cine nu pricepe că #ȘOȘO e CAMELEONUL SUPREM e pur și simplu CUMPLIT DE NEDEȘTEPT!

Mea culpa… Abia acum înțeleg! Doamna #ȘOȘO, „gazată” fiind pe 10 august, a suferit o modificare masivă a ADN-ului și de-aia e acum radical anti-ea-însăși.” scrie și Liviu Pleșoianu pe pagina de facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

Schimbarea formulei de calcul în cazul Covid-19 în România, o decizie politico socială?!

Măsurile de austeritate impuse de actualul guvern neomarxist liberal, au generat în Români…