Acasă Opinie Și dacă cele trei zile de vid legislativ, au fost intenționate?

Și dacă cele trei zile de vid legislativ, au fost intenționate?

0
0
1,625

Că sunt incompetenți, ne-au demonstrat în cele 7 luni de guvernare…dar dacă totul a fost regizat, dacă cele trei zile au fost exact în această formă gândite? Dacă speculau că vom reacționa exact așa cum am reacționat în aceste trei zile? Dacă exact de asta aveau nevoie? De un pretext ca să ne bage înapoi. În ultima ieșire la declarații, Klaus Iohannis ne-a amenințat cu degetul ce urmează să se întâmple dacă nu ne supunem, acum cred că are și eventuala justificare, pentru încă cel puțin o stare de urgență!

Dar o să îl mai asculte cineva, o să mai voteze PSD-ul încă o eventuală stare de urgență astfel încât să treacă prin Parlament? Și dacă totuși ar face-o, s-ar mai supune populația care deja în cele trei zile, a gustat puțin din așa zisa ”relaxare și libertate”, o să mai fie la fel de ușor să bagi oamenii înapoi în case?

Credibilitatea evident și-au pierdut-o, punctul critic a fost ”operațiunea sparanghelul”, acolo mulți au realizat că autoritățile îi ia de proști, că ei stau ascultători în casă, că își fac partea de contribuție, pe când ele autoritățile, nu! Au mai fost și alte puncte critice, plecarea în Austria a îngrijitorilor, situația din vămi, incapacitatea de a gestiona situația din cele două luni ale stării de urgență, măsurile economice și sociale tardive sau inexistente, atitudinea arogantă, bătaia de joc, ipocrizia, dubla măsură, toată această atitudine a erodat și a dus la proteste în Piața Victoriei în ultimele zile.

Și noi, le-am oferit pe tavă toată justificarea de care aveau nevoie! O vor folosi? Vor mai găsi același concurs al populației, aceeași înțelegere, aceeași obediență? Cu siguranță rămâne să aflăm în zilele ce vor urma!

”Dacă situația o va impune nu voi ezita să declar din nou starea de urgență!” amenința pe 14 Mai, Klaus Iohannis!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…