Acasă Opinie Tănase Stamule PNL: ”Un PSD-ist a spus că nu crede în coronavirus”.

Tănase Stamule PNL: ”Un PSD-ist a spus că nu crede în coronavirus”.

0
1
1,363

Prezent la o intervenție în direct la România TV, ”liberalul” Tănase Stamule, consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului, a găsit potrivit să îi reproșeze purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, că știe el pe cineva de la PSD, ”care nu crede în coronavirus”.

Păi se poate așa ceva, o astfel de blasfemie? Cum să nu crezi în coronavirus? La pușcărie urgent, la inchiziția liberal covidoasă cu infamul necredincios pesedist.

Pe când vor construi ”urmașii Brătienilor”, prima Biserică covidoasă, unde enoriașii, credincioșii covidoși se vor închina și vor pupa cu evlavie, sfintele moaște covidoase?

Așa ceva? Da, așa ceva! Nu au mers băieții ăștia totuși cam prea departe? Probabil că da și probabil că dacă nu or să fie opriți, o vor face în continuare!

Dar cine să o facă? Cine să îi oprescă? Actuala ”opoziție” aservită? Media aservită? Cetățenii plecați…în concediu? Cine? Cei 34%?

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…