Acasă Opinie Tinel Gheorghe ex PDL acum mare liberal: ”Oamenii nu mai pun botul la abureala PSD”

Tinel Gheorghe ex PDL acum mare liberal: ”Oamenii nu mai pun botul la abureala PSD”

0
0
4,156

Aflat la un post de televiziune și întrebat ce părere are despre faptul că PSD pregătește la toamnă o moțiune de cenzură pentru debarcarea guvernului PNL, ex băsistul și portocaliul PDL-ist, Tinel Gheorghe, a spus că nimeni nu mai ”pune botul” la abureala celor de la PSD. Licența academică a exprimării îi aparține!

Acesta este genul de aroganță specifică foștilor portocalii băsiști, aroganță de altfel care i-a și adus în situația în care au fost nevoiți să se verse cu mic cu mare în PNL și să își spele renumele devastat de abuzuri și ticăloșie.

De unde știe urmașul lui Brătianu, Tinel, la ce mai pun sau la ce nu mai pun botul românii în ultimele luni, pobabil că doar domnia sa ar putea să explice!

De un singur lucru îl putem însă asigura pe domnul Tinel, românii, o parte a românilor, o parte din ce în ce mai mare, nu mai pun botul la prosteli, la manipulări, la aroganțe, la nesimțire, la obrăznicie și ticăloșia din partea ”bună” și dezirabilă a politicii din România!

Poate că asta spune cu mult mai mult decât propaganda oportunistă de partid, presupun cîă vom vedea totuși destul de curând, la ce mai pun botul românii sau nu, toamna nu e chiar atât de departe!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…