Acasă Opinie Tot noi

Tot noi

0
1
1,336

Românii rezidenți de peste 65 de ani, nu mai au voie să iasă din casă, românii repatriați de peste 65 de ani, mai au voie să intre în țară?

Când vi s-a spus să închideți granițele, să implementați măsuri mai drastice și mai stricte de încarantinare, direct la graniță a celor repatriați, astfel încât să nu o importăm și noi, să o împrăștiem și să nu o mai putem controla, voi încă o ardeați ignorant cu anticipatele, cu demitizarea bolii, cu calculele politice și electorale, cu oportunismul, cu acapararea puterii, cu înjuratul ciumei roșii…acum, când nu mai aveți soluții, cine plătește, voi?

Voi vă desfătați în vile de protocol, cu servitori, cu condiții de lux, cu pază și cu SPP, noi prostimea, ăștia de trebuia să vă votăm anticipat, ca să vă înscăunați voi și să vă lăbărțați peste toată România, tot noi vom plăti, mult de acum înainte!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…