Acasă Opinie Vaccinare, steroizi sau update de firmware?

Vaccinare, steroizi sau update de firmware?

0
370

Un lucru e cert, încă nu ne putem pune de acord, dacă am fost martori la o sesiune de imunizare prin vaccin împotriva Covid-19, o sesiune de administrare de steroizi anabolizanți, sau la un banal update de firmware?!

Președintele Klaus Iohannis (61 de ani) a fost vaccinat împotriva Covid-19, astăzi, la Spitalul Militar din București. Momentul a marcat startul celei de-a doua etape de vaccinare, dedicată persoanelor cu grad ridicat de risc.

Momentul important din campania de vaccinare a provocat, totuși, un val de glume pe net, după ce utilizatorii au remarcat în ce formă fizică de invidiat este președintele României!

Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție ne vor scoate din pandemie.Vă mulțumesc, vă doresc multă sănătate!” a declarat Iohannis după vaccinare.

Membrii USR Tineret au postat o glumă, vineri dimineața, cu privire la momentul vaccinării președintelui Klaus Iohannis.

Vaccinul ca vaccinul, dar bicepsul ăla…” au scris membrii USR Tineret pe pagina de facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

Schimbarea formulei de calcul în cazul Covid-19 în România, o decizie politico socială?!

Măsurile de austeritate impuse de actualul guvern neomarxist liberal, au generat în Români…