Acasă Opinie ”Vinerea Verde”, o ipocrizie progresistă, trotiniștii din guwernul neomarxist liberal fac paradă

”Vinerea Verde”, o ipocrizie progresistă, trotiniștii din guwernul neomarxist liberal fac paradă

1
405

Mare parte dintre membrii guwernului neomarxist liberal Cîţu, s-au dat în stambă și au venit vineri la serviciu, fie cu maşini electrice foarte scumpe, fie cu biciclete, trotinete, cu metroul, sau pe jos, fiecare cum a considerat de cuviinţă și cum l-a dus mintea. O ipocrizie progresistă. Câți dintre noi își permit o mașină de zeci de mii de euro, precum cea cu care a făcut paradă madame Turcan azi? Presupun că nu foarte mulți!

Premierul Florin Cîțu a venit pe jos la birou, pentru a marca demararea campaniei Ministerului Mediului, ”Vinerea Verde”: ”Exclusiv pe jos. Fac foarte des acest lucru”. ”Fac acest lucru foarte des. (…) Am venit exclusiv pe jos și am făcut 15 minute. Nu este frig”, spune Florin Cîțu.

Lucian Bode spune că a fost o plăcere călătoria cu metroul și că va repeta experiența, în timp ce Raluca Turcan recunoaște că, din cauza lipsei timpului, nu vine sistematic cu bicicleta la serviciu.

Merg mult cu bicicleta, dar în timpul liber și din pasiune. Nu vreau să fiu ipocrită să spun că vin sistemtic cu bicicleta la birou. Am mai făcut lucrul acesta când eram vicepremier, însă, din nefericire, suntem presați de timp. Mă gândeam foarte serios ca la Mininisterul Muncii să apelăm la mașini electrice”, spune Raluca Turcan.

Ministrul Muncii spune că, pentru protejarea mediului, colectează selectiv deșeurile. Ministrul de Interne, Lucian Bode, a venit cu metroul.

Mi-a luat cam 25 de minute, exact cât îmi ia să vin cu mașina. Foarte curat în metrou. La ora asta nici nu era foarte aglomerat. Ce am văzut la metroul și timpul petrecut în metrou… o plăcere. Voi mai repeta. Este un lucru extraordinar ce se întâmplă astăzi”, afirmă Bode

Încarcă mai mult
Load More In Opinie

Vezi Și

Vremuri de tristă amintire, actuale în ”România Normală”, chipul tovarășului mult iubit, agățat pe pereții organizației PNL-Odobești

Ce oameni buni, ați crezut că vremurile de tristă amintire de dinainte de ’89, în ca…