Acasă Opinie Ziua în care PNL a pierdut alegerile

Ziua în care PNL a pierdut alegerile

0
0
886

Putem să notăm în calendar data de 12 Martie, pentru că e ziua în care PNL și președintele Klaus Iohannis, au pierdut încrederea și votul majorității cetățenilor acestei țări!

Românii până acum s-au dovedit extrem de tolerați și înțelegători cu deciziile luate de președintele Klaus Iohannis, PNL și guvernul Orban, dar când e vorba de libertăți, sănătate, securitate și garantarea zilei de mâine, cu siguranâă, românii nu se vor mai dovedi la fel de toleranți și de înțelegători ca și până acum!

Prin gafele, bâlbele, abuzurile, aroganțele și incompetența crasă de care au dat dovadă în ultimele luni, precum și prin ambițiile inconștiente și iresponsabile de declanșare a alegerilor anticipate și asumate de către președintele Klaus Iohannis, culminate azi cu decizia radicală, ignorantă și în bătaie de joc, de a îl retrage în ultima clipă pe Florin Cîțu din poziția de prim ministru desemnat și asta doar cu 20 de minute înainte de votul în plen, PNL și Klaus Iohannis, au umplut  până la refuz paharul iresponsabilității și sfidării la adresa securității întregii țări!

Și asta într-un moment dificil dacă nu și critic pentru noi toți, într-un moment de criză profundă, în România precum și în întreaga lume!

Încarcă mai mult
Load More In Opinie
Comments are closed.

Vezi Și

”Xena” Iovanovici se simte atacată psihoemoțional și cibernetic, Silvestru Şoşoacă, brăţarat de Miliție: ”Trebuie test psihologic, că intră toţi nebunii în Parlament”

Facebook 25 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email ”Xena” Ivanovici se simte atacată p…