Acasă Politic A doua moțiune simplă împotriva lui Florin Cîțu a trecut

A doua moțiune simplă împotriva lui Florin Cîțu a trecut

0
0
718

Moțiunea simplă „Virusul Cîțu a infectat economia”, împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, a fost adoptată de deputați, este pentru a doua oară când o moțiune simplă trece de Parlament. Al doilea semnal de alarmă pentru guvernul Iohannis – Orban, că ministrul finanțelor Cîțu, ar trebui schimbat. Cel mai probabil, că și de această dată prim ministru Ludovic Orban va ignora acest vot de blam din partea parlamentarilor.

Moţiunea simplă nu are niciun efect juridic. Nu atrage după sine demisia sau demiterea unui ministru, după ce trece, însă reprezintă un semnal de alarmă dat de opoziţie, potrivit Antena 3. Social-democraţii au majoritate în Camera Deputaţilor.

Moţiunea a trecut fără niciun fel de problemă. Unii au votat prin intermediul tabletelor sau prin intermediul sistemului online, alţii din sală. S-a strâns numărul de 166 de voturi pentru această moţiune.

Încarcă mai mult
Load More In Politic
Comments are closed.

Vezi Și

Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș Bogdan: ”Nu îmi pun mari speranțe în candidatura lui Iohannis la NATO, de la ambiție personală și până la funcție e cale lungă”

Facebook 15 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș…