Acasă Politic A început vânătoare de fotografi trădători în PNL

A început vânătoare de fotografi trădători în PNL

0
0
606

După ce în urmă cu 3 zile, ieșea în spațiul public celebra de acum poză de la ziua premierului Ludovic Orban, principala preocupare a celor din guvernul PNL, nu e să își pună cenușă în cap și să își recunoască public ipocrizia și fubla măsură prin care conduc această țară de mai bine de 8 luni, ci să găsească trădătorul, șarpele ce le-a demascat și expus goliciunea ipocrită. Evident, deranjul e mare, daunele sunt încă necunoscute dar cu siguranță sunt substanțiale.

Deși inițial s-a crezut că cel care a distribuit pe internet poza cu premierul Ludovic Orban și miniștrii cabinetului pe care îl conduce petrecând ar fi fost Ionel Dancă, șeful Cancelariei Primului – Ministru, surse din interiorul PNL vorbesc despre un alt nume.

Surse liberale au precizat că cel suspectat că ar fi făcut fotografia în care apare premierul Ludovic Orban, alături de câţiva miniştri, în biroul de la Palatul Victoria, este deputatul Ben Oni Ardelean.

Deputatul Ben Oni Ardelean s-ar fi aflat, alături de cei prinşi în fotografie, la petrecerea organizată în cinstea premierului Ludovic Orban, luni, pe 25 mai, când a împlinit 57 de ani. Dar acesta, dezminte categoric implicarea.

Deputatul Ben Oni Ardelean a transmis, sâmbătă, un mesaj pe grupul intern al partidului, în care dă asigurări că nu are nicio legătură cu apariţia în spaţiul public a fotografiei în care premierul Ludovic Orban petrece, în biroul de la Palatul Victoria, alături de câţiva miniştri.

Dragi colege si colegi, sunt sigur că au ajuns și la voi bârfele care circulă pe net, cum că eu as fi autorul fotografiei care circulă. Nu am răspuns presei că nu am de ce să reacționez la bârfe și nici nu vreau să întrețin atmosfera prin dezmințiri la ceea ce apare pe ”surse”. Dar, din respect față de voi, colegii mei, vă spun clar si răspicat: nu am nicio legătură cu ceea ce a apărut în spațiul public”.

În birou se aflau vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Transporturilor, Lucian Bode, ministrul de Externe, Bogdan Aurescu și ministrul Economiei, Virgil Popescu.

În partea cealaltă a camerei se aflau, potrivit surselor din PNL, deputatul Ben Oni Ardelean, şeful Cancelariei premierului, Ionel Dancă şi ministrul Agriculturii, Adrian Oros.

Premierul Ludovic Orban a confirmat, de altfel, că în încăpere se mai aflau trei persoane, pe lângă protagoniştii imaginii apărute în spaţiul public.

Trebuie precizat că poza, care a devenit virală vineri seară pe internetul din România, a stârnit o mulțime de critici la adresa membrilor Guvernului, ei fiind acuzați că sunt primii care nu respectă legea.

Este în primul rând vorba despre prevederile impuse în starea de alertă, cu privire la purtatul măștii în spații închise, dar și despre legea care interzice fumatul în instituțiile publice.

Conform unui comunicat al guvernului, premierul Ludovic Orban a plătit, sâmbătă, două amenzi în cuantum de 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise, pentru a arăta că persoana sa nu trebuie exceptată de la prevederile legale.

Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție”, arată un comunicat al Guvernului.

Cu ce rămânem după această poză? Rămânem cu faptul că dacă ești într-un loc bine pus, dacă îți permiți financiar, te poți foarte ușor situa deasupra legii, iar dacă nu, lucruri neplăcute vor urma să ți se întâmple negreșit! Vi se pare cunoscut?

Încarcă mai mult
Load More In Politic
Comments are closed.

Vezi Și

Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș Bogdan: ”Nu îmi pun mari speranțe în candidatura lui Iohannis la NATO, de la ambiție personală și până la funcție e cale lungă”

Facebook 15 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș…