Acasă Politic Brambureală în Guvern, Ordonanța pe energie nu este gata, Ciucă se bâlbâie: ”Este discutată şi această formulă a unor vouchere”

Brambureală în Guvern, Ordonanța pe energie nu este gata, Ciucă se bâlbâie: ”Este discutată şi această formulă a unor vouchere”

0
220

Brambureală și nepăsare în Guvern, Ordonanța pe energie nu este încă gata, Ciucă se bâlbâie și o dă cotită: ”Este discutată şi această formulă a unor vouchere”.

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă, a declarat, luni, că nu au fost finalizate modificările la Ordonanţa de urgenţă 119 privind energia, aflată în dezbatere în Parlament, menţionând că urmează să fie transpuse şi propunerile şi măsurile care au fost stabilite la nivelul Uniunii Europene.

Nu au fost finalizate încă modificările la Ordonanţa 119, urmând ca odată cu propunerile şi măsurile care au fost stabilite la nivelul Uniunii Europene ele să fie transpuse şi în modificările care se vor face în Parlament la Ordonanţa 119„, a afirmat Ciucă, întrebat dacă susţine modificările făcute în Senat la OUG 119 privind energia.

Au fost mai multe amendamente, de aceea nu le ştiu pe toate. Dacă este vorba despre acesta punctual (propunerea privind facilităţi pentru familiile cu 3 sau mai mulţi copii – n.r.), sigur că da. (…) Este discutată şi această formulă a unor vouchere. Am discutat-o chiar în interiorul coaliţiei, am discutat-o şi cu preşedintele PSD. Trebuie să avem în vedere care dintre cele două propuneri este mai simplu de aplicat şi care să ajungă mai repede fără să treacă prin întreg procesul acesta birocratic„, a mai spus Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă trebuie să se ia în calcul la factura de energie consumul din anul 2021 sau la zi, Ciucă a spus: „Este, din punctul meu de vedere, de luat în calcul luna curentă fără să ne mai raportăm la nimic„.

Încarcă mai mult

Vezi Și

Secretarul de stat american, Antony Blinken, după ministeriala NATO: „Mesajul reuniunii de la București este că, susținem Ucraina cât va fi necesar pentru a câștiga războiul”

Secretarul de stat american, Antony Blinken, declarații după ministeriala NATO de la Bucur…