Acasă Politic Circ și dileală în Parlament la votul de retragere a imunității pentru ex premierul Cîțu, în V, Șoșoacă se compară cu Xena: ”Hello, Superman, Xena is speaking”

Circ și dileală în Parlament la votul de retragere a imunității pentru ex premierul Cîțu, în V, Șoșoacă se compară cu Xena: ”Hello, Superman, Xena is speaking”

0
0
163

Circ și dileală în Parlament la votul de retragere a imunității pentru ex premierul Cîțu, în V, Șoșoacă se compară cu Xena Prințesa Războinică: ”Hello, Superman, Xena is speaking”.

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a comparat, marți, în timpul moțiunii de cenzură din Parlament, cu ”Xena, Prințesa Războinică”: ”Ați chemat chestorii să vă apere de o femeie, păi nu erați Superman? Eu sunt Xena prințesa războinică, eu am mai multe șanse decât dumneavoastră Superman”, i-a transmis Șoșoacă premierului Cîțu de la tribuna Parlamentului.

”Hello, Superman! Xena speaking. Mai ții minte, domnule Superman, când ți-am arătat sacul acela în plenul camerelor reunite? Să știți că această solicitare a parchetului vine ca urmare a uneia dintre sutelor mele de plângeri depuse la Parchetul General. Din păcate, din cele 12 infracțiuni pe care le-am invocat acolo, parchetul a ales doar o mică infracțiune – complicitate la abuz în serviciu. Ce convenabil! Atâta ordin a primit parchetul. Dar în afară de aceste vaccinuri, s-a întrebat cineva cine plătește pentru cei 65.000 de morți care au fost îngropați fără niciun alt drept din partea familiilor? Cum este acum când toți v-au părăsit. V-am auzit cum dați vina una pe alții. Ce convenabil!”

În final, senatoarea i-a trasnsmis un mesaj premierului în limba engleză, spunând că este ”limba dumneavoastră de la CIA”: ”Get lost!”.

Senatul a decis: ”Procurorii pot începe urmărirea penală în cazul fostului premier Florin Cîțu. Decizia a fost luată cu majoritate de voturi. După ce a argumentat de ce nu consideră că este vinovat, Florin Cîțu nu a mai așteptat rezultatul votului și a părăsit sala, miercuri. În timpul dezbaterilor a fost circ uriaș. Fostul premier urmează să fie audiat la DNA în cazul tunului cu achiziția vaccinurilor din timpul pandemiei.”

Fostul premier Florin Cîțu, senator PNL, a ajuns la Comisia Juridică din Senat pentru a-și studia dosarul întocmit de procurorii DNA. La Comisia Juridică a venit și liderul AUR, George Simion, care i-a urat lui Cîțu: ”La mulți ani, cu executare!”.

George Simion a spus că n-a discutat cu Florin Cîțu ”pentru că tremura săracul”.

După Comisia juridică circul s-a mutat în plenul Senatului. Mai mulți deputați AUR în frunte cu George Simion au venit la ședința în care s-a dezbătut ridicarea imunității în cazul fostului premier Florin Cîțu.

Parlamentarii AUR cu pancarte în Senat, la votul ridicării imunității lui Florin Cîțu.

Liberalul a cerut să fie lăsat să vorbească de la tribuna Senatului.

”Mi-am îndeplinit corect atribuțiile cu respectarea legislatiei în vigoare. Și de acum înainte, atât timp cât voi rămâne în politică, mă voi bate pentru bunăstarea tuturor românilor.

George Simion, la votul ridicării imunității lui Florin Cîțu în Senat.

Să lăsăm justiția să-și facă treaba”, a declarat Florin Cîțu în plenul Senatului.

”Istoria ori a vrut sa glumeasca ori a vrut să ne dea o lecție. L-a propulsat de nicăieri pe dl Cîțu în cea mai mare funcție în Executivul român, funcție pe care a luat-o pe persoană fizică”, a declarat senatorul PSD Lucian Romașcanu.

Senatoarea Diana Șoșoacă a venit în plen cu un sac negru și a continuat delirul cu privire la morții din timpul pandemiei.

Diana Șoșoacă, la votul pe ridicarea imunității lui Florin Cîțu în Senat.

Mai mult, Diana Șoșoacă a făcut și o previziune despre evoluția dosarului DNA în cazul fostului premier.

”Hello, hellor superman, Xena speaking.

Totul este un aranjament, dacă n-aș face parte din Justiție, aș mai înghiți prostiile astea. Dvs probabil vă veți judeca vreo 10 ani după care s-a terminat, stați liniștit, dl Cîțu”, a declarat și senatoarea Diana Șoșoacă.

Anchetați în dosarul vaccinurilor sunt și foștii miniștri ai Sănătății, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu.

”Să vă amintiți cine lua deciziile despre vaccin, tot ce însemna vaccinare: Florin Cîțu, Raed Arafat, Valeriu Gheorghiță, acolo erau luate toate deciziile legate de vaccinare. Tot ce era legat de vaccinuri, a fost prin decizia premierului de atunci a fost pe această parte secretă”, a afirmat Vlad Voiculescu.

Pe 27 mai 2021, Florin Cîțu, premier la acea dată, declara, la lansarea campaniei de informare privind vaccinarea anti-COVID-19, că vaccinarea este un bun comun al tuturor, de care avem nevoie pentru revenirea la normalitate”.

Și ”președintele” Klaus Iohannis a făcut o declarație privind siguranța vaccinului anti-COVID-19, pe 15 ianuarie 2021, după ce se vaccinase la Centrul de la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Carol Davila”.

”Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea”, declara președintele Iohannis.

Politicienii au declarat constant în timpul pandemiei că vaccinul este sigur. Acum, în referatul procurorilor DNA apar detalii șocante.

La momentul achiziției dozelor de vaccin anti-covid statele membre ale Uniunii Europene au fost informate că la acel moment nu se cunoaște eficacitatea serurilor pe termen lung sau efectele adverse pe termen lung.

În ultimele zile, Parlamentul României a devenit scena unor momente inedite, unele comice, altele extrem de pline de vulgaritate, iar actorii acestora au fost George Simion, și mai nou Diana Șoșoacă, care s-a autoproclamat ”Xena, prințesa războinică”. Citește mai departe și află care a fost replica anului în plenul Senatului, momentul devenind viral, chiar în timpul votului pentru ridicarea imunității parlamentare lui Florin Cîțu.

Este deja știut faptul că, după intrarea în Parlament, la început alături de AUR, Diana Șoșoacă devenea una din vocile dure din plen îndreptate împotriva guvernanților de la acea vreme, iar acuzațiile erau tocmai pe tema vaccinurilor covid, asupra tratamentelor persoanelor decedate și nu numai, elaborând adevărate teorii ale conspirației pe această temă. Se pare că și de data asta, momentul discursului senatorului de Iași a devenit viral:

”Totul este un aranjament. Dacă nu aș face parte din justiție, probabil că aș mai înghiți prostiile astea. Dvs probabil vă veți judeca vreo 10 ani, după care veți fi liber, stați liniștit, domnule Cîțu.

Însă teatrul ăsta de aici vă arată un lucru: că funcțiile nu sunt eterne – și ar trebui să învățați toți din chestia asta – și că la un moment dat va trebui să existe niște persoane sacrificate pentru că, nu-i așa, vin alegerile. Domnule Cîțu, ce conține vaccinul? 120 de milioane de doze pentru care trebuiau să fie 15 milioane de români omorâți cu câte 8 doze fiecare? Cine plătește pentru efectele adverse? Aici în parlament toate achizițiile de vaccinuri au fost votate de voi toți. PNL nu putea să facă nimic fără ajutorul PSD.

Să vă spun că era și USR la guvernare, și UDMR. Cineva trebuie să plătească, dar nu numai cei trei. Unde este Arafat, unde este Tătaru?”, a mai afirmat Diana Șoșoacă.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

USL 2.0, Ciolacu şi Ciucă au anunțat calendarul alegerilor din 2024: ”Este clar că, doar împreună, aceste două partide se pot împotrivi unui val extremist”

USL 2.0, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au anunțat calendarul alegerilor din 2024: ”Este …