Acasă Politic Cîțu a primit o coasă simbolică de la PSD, Ludovic Orban a reacționat: ”Încetați cu circul”.

Cîțu a primit o coasă simbolică de la PSD, Ludovic Orban a reacționat: ”Încetați cu circul”.

1
3,211

Forin Cîțu a făcut declarații dure de la tribuna Parlamentului și i-a acuzat pe cei de la PSD că au vrut să vadă căt rezistă la înjurăturile lor. ”Acest prim-ministru rezistă”, a dat asigurări Florin Cîțu.

Eu vă spun că acest prim-ministru rezistă. Cine sunt cei care mă contestă: Ciolacu, Grindeanu, Stănescu, Tudose – aceștia sunt cei care mă contestă pe mine, toți, slugile lui Liviu Dragnea și Darius Vâlcov„, a spus Florin Cîțu.

Acesta a continuat: „Sorin Grindeanu, premierul OUG 13, cel care tremura de frică când președintele României s-a dus lângă el. A scos zeci de mii de oameni în stradă. A fost primul premier dat jos de propriul partid. Și nu s-a dus acasă, s-a ținut de scaun împotriva propriului partid. Mihai Tudose e premierul care își lua salariul în plic, pentru că așa era el obișnuit, să ia banii la plic.

Marii gânditori economici Ciolacu și Paul Stănescu își permit să vină cu amendamente la buget care însumate fac 6% din PIB. Cel mai tragic, și e la limita trădării naționale, e că propun să nu mai plătim contribuția la UE. De acolo vor să ia acești bani. Nu voi permite acest lucru, domnilor”, a spus Florin Cîțu.

Florin Cîțu, a primi o coasă simbolică de la grupul Parlamentar PSD, în timp ce președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a reacționat cu ipocrizie…”Să nu facem circ, aici suntem în Parlament, nu suntem pe stadion”.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus de la tribuna Parlamentului că în timpul discursului premierului de 10 minute România a mai împrumutat 600 de mii de euro.

V-am ascultat cu atenție. Ați vorbit 10 minute. În acest timp, ați mai împrumutat România cu 600 de mii de euro. O mie de euro pe secundă, furați din buzunarul fiecărui român! Pe care îi vor plăti copiii și nepoții noștri!

Dar, domnule Cîțu, nu aveți bani să le plătiți salariile restante minerilor din Valea Jiului! Care stau de 7 zile blocați în subteran! Deși… în campanie, ați găsit 2 miliarde doar pentru primarii PNL. Mită electorală! Pe aceștia ați avut de unde!!!

Domnule Cîțu, vă spun direct: Dați-le banii oamenilor!! Urgent! Nu vă mai bateți joc de ei! Sunt banii lor. Munciți!

Măcar atât să faceți… dacă în rest nu aveți nicio viziune! De aceea, tot ce puteți face este să veniți în fața Parlamentului cu un buget al austerității. Un buget al sărăciei. Un buget care nu oferă nicio perspectivă de dezvoltare României!

PSD a lăsat lui Orban un deficit de 2,8% și o datorie publică de 34% din PIB.

Orban și ”Cîțu din 2020” i-au lăsat lui ”Cîțu din 2021” un deficit de 10% și o datorie de peste 47% din PIB!

V-ați prezentat deja filosofia de viață: că pe lumea asta nimic nu e gratis! Din păcate, ați dovedit că nici să mori nu e gratis! Ați tăiat până și de la ajutorul de înmormântare!

Spuneți-le românilor că i-ați mințit. Recunoașteți că nici nu ați citit legea salarizării, lege pe care vreți să o schimbați.

Dacă ați fi citit-o, nu i-ați fi mințit pe români că există sporuri de 85%. Când ele sunt plafonate prin lege la 30%.

N-ați fi mințit că există spor de calculator. Când acesta este scos de 20 de ani!

Singurul spor pe care l-ați scos a fost cel din prefecturi. Pe care tot dumneavoastră l-ați dat anul trecut!

Ați spus că vreți reformă în administrație. Dar reforma nu se face cu minciuni. Cu ură. Cu învrăjbire.

Reformă înseamnă ca toți românii să o ducă mai bine, nu mai rău!

Reformă înseamnă ca România să nu mai aibă doar forță de muncă ieftină și să fie piață de desfacere, ci să aibă investiții care să aducă plus valoare!

Dar, dumneavoastră, domnule Cîțu, nu vreți de fapt nicio reformă! Pentru că nu aveți nici viziune, nici curaj și nici nu vă doriți! Și.. pentru că astăzi, 22 februarie, nu ați fost nici măcar în stare să trimiteți Parlamentului… proiectul de buget!”, a spus Ciolacu.

Încarcă mai mult
Load More In Politic
Comments are closed.

Vezi Și

Carmen Hărău (PNL), a recunoscut fără să vrea, că în PNL ar exista două tabere

Carmen Hărău (PNL) a recunoscut într-o intervenție televizată, fără să vrea, că în PNL ar …