Acasă Politic Ciucă cu pumnii în piept, la întâlnirea ”liberalilor” de la Vila Lac: ”PNL este peste procentele de la preluarea mandatului meu de preşedinte de partid”

Ciucă cu pumnii în piept, la întâlnirea ”liberalilor” de la Vila Lac: ”PNL este peste procentele de la preluarea mandatului meu de preşedinte de partid”

0
380

Întâlnire a ”liberalilor” la Vila Lac, înainte de debutul sesiunii parlamentare, Nicolae Ciucă se bate cu pumnii în piept: ”PNL este peste procentele de la preluarea mandatului meu de preşedinte de partid. Guvernul a fost performant. Rocada se face ca în protocol”.

Premierul României Nicolae Ciucă, i-a convocat pe toți liderii Partidului Național Liberal, duminică, la Vila Lac.

Președintele Partidului Național Democrat, Nicolae Ciucă, le-a dat asigurări colegilor săi, la întâlnirea de duminică de la Vila Lac, că rotația în cadrul Guvernului se va face ca în protocol.

PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de președinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea țării și a făcut ceea ce a spus că face. Nu a provocat și nu a răspuns provocărilor politice.

Guvernul a fost performant, cel mai bun procent de absorbție, în context economic grav. Rotația se va face ca în protocol. Vă asigur„, ar fi spus Ciucă

”Liberalii” s-au reunit la Vila Lac, duminică, de la ora 16.00, având pe agenda de discuţii priorităţile pentru sesiunea parlamentară care începe săptămâna viitoare şi pregătirea rocadei guvernamentale.

Potrivit unor surse politice, liderul PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis liberalilor că partidul stă mai bine în sondaje decât în momentul în care a preluat conducerea.

”Liberalii” s-au întâlnit, duminică, la Vila Lac, înainte de o nouă sesiune parlamentară care începe săptămâna viitoare. Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, le-a transmis colegilor că formaţiunea stă mai bine în sondaje decât în momentul în care a preluat conducerea, iar Guvernul a performat. În ceea ce priveşte rocada, Ciucă le-a transmis liberalilor că se va face aşa cum este stipulat în protocol.

De asemenea, Ciucă le-a cerut liberalilor să oprească lupta politică.

Opriți lupta internă, luptați pentru români cu programe, cu soluții! PNL va fi la guvernare după 2024 dacă va fi garantul stabilității și dezvoltării. Dușmanul real al României și al PNL este extremismul în toate formele lui„, a mai spus președintele PNL în ședința internă.

PNL este azi peste procentele de la preluarea mandatului meu de preşedinte de partid. Asta pentru că PNL a asigurat stabilitatea ţării şi a făcut ce a spus ca face. Nu a provocat şi nu a răspuns provocărilor politice”, lea- transmis ciucă liberalilor.

De asemenea, premierul Nicilae Ciucă a afirmat că Guvernul a fost performant.

Guvernul a fost performant. Cel mai bun procent de absorbţie, în context economic grav”, a mai declarat premierul.

Acesta le-a dat asigurări colegilor de partid că rocada se va aşa cum este stipulat ăn protocolul coaliţiei.

Rotaţia se va face ca în protocol. Vă asigur„, a mai afirmat liderul PNL, potrivit surselor politice.

Biroul Politic Naţional al PNL se va reuni, luni, începând cu ora 11.00, în sala grupului PNL de la Camera Deputatilor.

De la ora 18.00, preşedintele PNL, premierul Nicilae Ciucă va participa la şedinţa grupurilor reunite din Camera Deputaţilor şi Senat.

Şedinţa va avea loc în sala grupului PNL de la Camera Deputaţilor.

Sesiunea parlamentară începe la 1 februarie.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Vezi Și

”Notarul” Iohannis, a semnat, marți, de pe scara avionului, două decrete, unul dintre acestea prevede modificarea legii privind protecția avertizorilor ”în interes public”

”Președintele” Klaus Iohannis, a semnat marți, două decrete. Unul dintre acestea prevede m…