Acasă Politic Ciucă îl sfidează pe Iohannis și pregăteşte remanieri în Guvern: ”Analiza şi evaluarea miniştrilor se va face la nivelul premierului”

Ciucă îl sfidează pe Iohannis și pregăteşte remanieri în Guvern: ”Analiza şi evaluarea miniştrilor se va face la nivelul premierului”

0
335

Nicolae Ciucă îl sfidează pe Klaus Iohannis și pregăteşte remanieri în Guvern: ”Analiza şi evaluarea miniştrilor se va face la nivelul premierului”.

Întrebat dacă putem să putem vedea miniştrii revocaţi din funcţie dacă nu şi-au îndeplinit aceste jaloane, Nicolae Ciucă a arătat că deciziile se vor lua în funcţie de rezultatele fiecăruia.

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă a declarat, vineri, că analiza şi evaluarea miniştrilor se va face la nivelul premierului, el arătând că trebuie să existe discuţii, de aceea sunt în Coaliţie, pentru a analiza activitatea fiecărui ministru în parte, şi nu doar miniştrii ci şi fiecare secretar de stat.

Analiza şi evaluarea miniştrilor se va face la nivelul premierului. Sigur, trebuie să existe discuţii, de aceea suntem în Coaliţie, să discutăm şi să analizăm activitatea fiecărui ministru în parte, şi nu doar miniştrii şi fiecare secretar de stat. Fiecare ministru trebuie să analizeze activitatea Secretarilor de Stat. Au fost doi Secretari de Stat de la PNL, care au fost eliberaţi din funcţie. Sunt activităţi şi sunt asumări pe care le vom duce la bun sfârşit”, a spus preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă.

El a arătat că a prezentat această radiografie la finele celor 6 luni de guvernare, dar în acelaşi timp a anunţat că evaluarea finală a miniştrilor se va face la finele lunii iunie, când sunt obligaţi că să lanseze cele 58 de apeluri specifice PNRR.

Este un proces în desfăşurare şi am considerat că aşa este normal, corect să lăsăm să se deruleze toate aceste procese, mecanisme şi a fost angajamentul nostru, al tuturor, ai liderilor coaliţiei, ca jaloanele şi ţintele din PNRR să reprezinte un indicator de performanţă al miniştrilor”, a precizat el.

Întrebat dacă putem să putem vedea miniştrii revocaţi din funcţie dacă nu şi-au îndeplinit aceste jaloane, Nicolae Ciucă a arătat că deciziile se vor lua în funcţie de rezultatele fiecăruia.

Dacă o să fie nevoie şi cineva nu îşi va îndeplini aceste jaloane şi ţinte şi, desigur, celelalte activităţi specifice, o să luăm măsurile care se cuvin”, a spus Ciucă.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Vezi Și

O altă ședinţă cu năbădăi, în coaliție s-a discutat problema preţului la energie, rectificarea bugetară şi discursul rasist al lui Viktor Orban la Tuşnad

Şedinţă de coaliţie cu scântei. PNL, PSD şi UDMR au discutat problema preţului la energie,…