Acasă Politic Dacă pentru ”liberala” Alina Gorghiu, nu a fost să fie președinția Senatului, a fost bună și cea a PNL Argeş

Dacă pentru ”liberala” Alina Gorghiu, nu a fost să fie președinția Senatului, a fost bună și cea a PNL Argeş

0
908

”Liberala” Alina Gorghiu, a fost aleasă, sâmbătă, preşedinte al PNL Argeş cu majoritate de voturi, exprimate de delegaţii prezenţi la conferinţa de alegeri de la Piteşti.

Le mulţumesc colegilor mei din conducerea centrală pentru suport, domnului secretar general, primarilor, delegaţilor, invitaţilor. Sunteţi o echipă de milioane! (…). Daţi-mi voie să cred că următorii ani sunt anii PNL în Argeş. Mulţumesc încă o dată tuturor”, a spus Alina Gorghiu, după anunţarea rezultatelor.

Alina Gorghiu a obţinut 319 voturi. A fost la distanță mare de ceilalţi doi contracandidaţi, Doru Georgescu şi Constantin Zăbavă.

Constantin Zăbavă a mărturisit, înainte de votare, că îi va da votul său Alinei Gorghiu.

Eu am doar un singur vot, nu am vorbit cu nimeni, dar doamnei Gorghiu, care seamănă foarte bine cu nepoata mea din SUA, îi ofer votul meu”, a declarat Constantin Zăbavă.

Gorghiu a spus, că îşi propune creşterea scorului electoral al PNL în judeţ, a vorbit despre dezvoltarea locală şi a subliniat că îşi asumă misiunea ca ”liberalismul să revină acasă”, în Argeş.

Funcţia de preşedinte al PNL Argeş a rămas vacantă după demisia deputatului Adrian Miuţescu, unul dintre parlamentarii care au plecat din PNL odată cu fostul preşedinte al partidului Ludovic Orban. Interimatul a fost preluat la sfârşitul anului trecut de Alina Gorghiu.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Vezi Și

Scandal la dezbaterile din Parlament pe proiectul legii offshore, George Simion, către incompetentul ministru al Energiei, Virgil Popescu: ”Hoțul”

A fost scandal din nou în Parlament, în această dimineață. Liderul AUR, George Simion, l-a…