Acasă Politic Drulău, caută aliați și se crede de dreapta: ”Lucrăm să construim în jurul USR polul de dreapta cu Forţa Dreptei şi PMP, nu grăbim lucrurile”

Drulău, caută aliați și se crede de dreapta: ”Lucrăm să construim în jurul USR polul de dreapta cu Forţa Dreptei şi PMP, nu grăbim lucrurile”

0
0
290

Preşedintele USR, neomarxistul Cătălin Drulă zis și Drulău, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Alba Iulia, că sunt discuţii cu Forţa Dreptei şi PMP pentru a fi construit ”în jurul USR” polul de dreapta ca alternativă pentru alegerile din 2024, însă acestea se desfăşoară fără grabă pentru că ”e bine ca lucrurile să fie aşezate”.

El a fost întrebat de jurnalişti care este stadiul discuţiilor cu Forţa Dreptei şi PMP privind o posibilă alianţă politică, liderul USR a răspuns că acestea sunt ”în curs” şi că lucrurile nu trebuie grăbite.

Lucrăm să construim în jurul USR un pol de dreapta pentru o alternativă pentru alegerile din 2024. Nu grăbim lucrurile, au ritmul lor, e bine ca lucrurile să fie aşezate. Acesta este stadiul în momentul de faţă”, a afirmat liderul USR.

El s-a arătat convins că ”se va ridica un val în 2024 împotriva acestui tip de guvernare PSD-PNL, un val în sprijinul unei alternative oneste construite în jurul USR”.

Pentru 2024, construim acea alternativă în care românii să îşi pună speranţa, pentru că alegerea va fi simplă. De o parte, este PSD, cu o anexă PNL (…), într-un colţ este o opţiune extremistă, iar opţiunea reală, modernizatoare, de oameni cu capul pe umăr, oameni oneşti, este la USR”, a subliniat Cătălin Drulă.

Potrivit acestuia, USR propune pentru 2024 un model de guvernare în interesul comunităţii.

Încarcă mai mult
Comments are closed.

Vezi Și

Ciucă al lor cu ”Munții Carpați”, le cere ”liberalilor” să vorbească puțin și să facă mult: ”Cîrstoiu va veni cu fişa de tratament pentru Bucureşti”

Facebook 64 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După ce ne-a explicat, cum Munții C…