Acasă Politic George Simion gură de AUR, face pe profetul și pune gaz pe focul coaliției: ”Mâine, PNL anunță că iese din coaliție”

George Simion gură de AUR, face pe profetul și pune gaz pe focul coaliției: ”Mâine, PNL anunță că iese din coaliție”

0
0
66

George Simion, gură de AUR, face pe profetul și pune gaz pe focul coaliției: ”Mâine, PNL anunță că iese din coaliție”.

Liderul AUR, George Simion, susține că liberalii se pregătesc să anunțe mâine că părăsesc Coaliția de guvernare.

Anunțul a fost făcut într-o postare pe pagina sa de Facebook. Potrivit unor surse, mâine va avea loc și o ședință a Coaliției, în contextul în care tensiunile dintre cele două partide au explodat în ultimele săptămâni.

Mâine (luni – N.R.) PNL va anunța că părăsește Coaliția și merge la groapa de gunoi a istoriei. Noi nu intrăm cu niciunii la guvernare, vrem alegeri cât mai repede și cerem ca românii să decidă!” a scris George Simion pe pagina sa de Facebook, fără a oferi vreun detaliu.

Anunțul liderului AUR vine într-un moment extrem de tensionat în relația dintre cele două partide și cu un schimb de replici extrem de dure între liderul PSD Marcel Ciolacu și prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Pe de altă parte, surse liberale si social-democrate citate de Realitatea Plus au afirmat că scenariul ruperii Coaliției n-ar fi unul realistă și că cele 2 partide vor continua colaborare la guvernare.

Nu se rupe nicio coaliţie şi nu cade niciun guvern”, a afirmat, premierul Marcel Ciolacu.

Întrebat despre afirmaţiile lui Rareş Bogdan potrivit cărora nu mai suportă PSD şi ar ieşi de la guvernare, Marcel Ciolacu a afirmat: ”Noi am stat în şedinţa de coaliţie de luni aproape cinci ore (…) Atâta timp cât cinci ore nu ai comentat nimic, dimpotrivă (…) şi după câteva ore ieşi în spaţiul public încercând să acoperi un gest nefericit – că mergi cu ceas de 30.000 de euro la piaţă să cumperi pătrunjel…să dinamitezi o coaliţie, numai cu ştiri false, încât să acoperi ştirea despre tine, înseamnă că eşti… iresponsabil (…) Înseamnă că eşti mitocan”.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

Circ și dileală în Parlament la votul de retragere a imunității pentru ex premierul Cîțu, în V, Șoșoacă se compară cu Xena: ”Hello, Superman, Xena is speaking”

Circ și dileală în Parlament la votul de retragere a imunității pentru ex premierul Cîțu, …