Acasă Politic George Simion, o altă mârlănie, ”suveranistul” a refuzat să dea mâna cu Marcel Ciolacu pe holurile Parlamentului: ”Eu nu dau mâna decât cu românii”

George Simion, o altă mârlănie, ”suveranistul” a refuzat să dea mâna cu Marcel Ciolacu pe holurile Parlamentului: ”Eu nu dau mâna decât cu românii”

0
0
278

George Simion, o altă mârlănie, ”suveranistul” a refuzat să dea mâna cu Marcel Ciolacu pe holurile Parlamentului: ”Eu nu dau mâna decât cu români”.

Ziua şi scandalul în Parlament. După derapajele grosolane de luni, marţi a fost circ între George Simion si Marcel Ciolacu. Liderul AUR i-a dat premierului o carte cu Harry Potter şi l-a lăsat cu mâna întinsă: „Am auzit că şi-a luat BAC-ul mai târziu”.

Premierul Marcel Ciolacu și liderul AUR, George Simion, au avut marți, pe holurile Parlamentului, un schimb de replici pe tema drepturilor românilor din Ucraina.

Premierul Marcel Ciolacu a avut, marţi pe holurile Parlamentul, un schimb de replici cu liderul AUR George Simion cu privire la drepturile românilor din Ucraina. George Simion şi mai mulţi parlamentari au venit cu teancuri de cărţi în limba română în braţe au spus că că cinci microbuze pline cu cărţi sunt blocate la graniţa cu Ucraina şi au acuzat statul că nu face nimic astfel încât aceste cărţi să ajungă la copiii români. Preşedintele AUR i-a oferit liderului PSD o carte „Harry Potter” şi a afirmat că a înţeles că ”a luat Bac-ul mai târziu domnul Ciolacu”.

Liderul AUR și mai mulți parlamentari, cu teancuri de cărți în limba română în brațe, s-au plâns că cinci microbuze pline cu cărți sunt blocate la granița cu Ucraina și au acuzat statul că nu se implică pentru ca acestea să ajungă la copiii români.

La ieșirea din plen, membrii AUR au venit după Marcel Ciolacu și i-au cerut să dea un telefon la Poliția de Frontieră să permită microbuzelor să treacă granița. Ciolacu a spus că el nu face trafic de influență, moment în care Simion i-a spus „bine că domnul Cherecheș poate trece granița, dar cărțile nu”, cu referire la primarul din Baia Mare care a fugit din țară înainte de condamnare.

La un moment dat, premierul a vrut să intre în biroul președintelui interimar al Camerei Deputaților și a întins mâna către George Simion. Liderul AUR nu a vrut să îi strângă mâna, însă i-a dat cartea „Harry Potter și piatra filozofală„, cu mențiunea că „am auzit că domnul Ciolacu și-a luat Bac-ul mai târziu„.

Premierul Marcel Ciolacu a fost prezent, marţi la Parlament, pentru a participa la evenimentul de lansare a campaniei ”Stop violenţei împotriva femeilor”, organizat de către grupurile parlamentare ale PSD, iar parlamentarii social-democraţi, inclusiv Ciolacu au venit cu tricouri inscripţionate cu mesajul ”Stop violenţei împotriva femeilor”.

Preşedintele PSD a participa şi la şedinţa plenului reunit al Parlamentului, iar ulterior pe holuri a fost abordat de mai mulţi aleşi de la AUR, inclusiv George Simion, ei având teancuri de cărţi în mână.

Avem manuale de limbă română care sunt în momentul acesta în Vama Siret. E ziua unirii Bucovinei cu ţara. Avem cinci microbuze în vamă în momentul ăsta. Dacă puteţi anunţa Poliţia de Frontieră Română să vorbească cu omologii”, i-a transmis George Simion lui Marcel Ciolacu.

Premierul i-a spus liderului AUR că nu face trafic de influenţă şi nu intervine, însă a adăugat că este lăudabilă iniţiativa partidului AUR.

În primul rând, eu nu fac trafic de influenţă şi nu intervin. În schimb, am înţeles fenomenul şi facem împreună. E foarte lăudabilă iniţiativa dumneavoastră”, a declarat Marcel Ciolacu, după care i-a întins mâna liderului AUR.

Preşedintele AUR nu a vrut să îi strângă mână prim-ministrului, însă i-a oferit o carte şi anume „Harry Potter„ pentru că a înţeles că premierul ”a luat Bac-ul mai târziu”.

I-am dat „Harry Potter„ să citească, că am înţeles că a luat Bac-ul mai târziu domnul Ciolacu. Eu dau mâna doar cu românii”, a afirmat Simion.

Avem manuale de limbă română care sunt în momentul acesta în Vama Siret. E ziua unirii Bucovinei cu ţara. Avem cinci microbuze în vamă în momentul ăsta. Dacă puteţi anunţa Poliţia de Frontieră Română să vorbească cu omologii„, i-a transmis George Simion lui Marcel Ciolacu.

Recent, referindu-se la rectificarea bugetară, şeful Executivului Marcel Ciolacu a declarat că şi-ar fi dorit foarte mult să fie Harry Potter şi să aibă bagheta cu ajutorul căreia să modifice totul într-o noapte.

Premierul i-a spus liderului AUR că nu face trafic de influenţă şi nu intervine, însă a adăugat că este lăudabilă iniţiativa partidului AUR. „În primul rând, eu nu fac trafic de influenţă şi nu intervin. În schimb, am înţeles fenomenul şi facem împreună. E foarte lăudabilă iniţiativa dumneavoastră„, a declarat Marcel Ciolacu, după care i-a întins mâna liderului AUR.

Preşedintele AUR nu a vrut să îi strângă mâna, însă i-a oferit o carte din seria Harry Potter, spunând că a înţeles că premierul „a luat Bac-ul mai târziu”. „I-am dat Harry Potter să citească că am înţeles că a luat Bac-ul mai târziu domnul Ciolacu. Eu dau mâna doar cu românii„, a afirmat Simion. După acest schimb de replici, premierul a plecat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi nu a mai participat la acţiunea PSD.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

USL 2.0, Ciolacu şi Ciucă au anunțat calendarul alegerilor din 2024: ”Este clar că, doar împreună, aceste două partide se pot împotrivi unui val extremist”

USL 2.0, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă au anunțat calendarul alegerilor din 2024: ”Este …