Acasă Actualitate Gheorghe Flutur, protejatul de la Suceava

Gheorghe Flutur, protejatul de la Suceava

0
0
1,436

Jurnalistul Adrian Ursu a prezentat, joi, la Antena3, informații revoltătoare legate de cazul Spitalului Județean Suceava.

Știți ce am găsit pe listele cu vreo 500, cred, de nume de persoane care au fost testate în această perioadă în care spitalul a ajuns într-o carantină absolut ucigătoare?

Politicieni și pile. Domnul Gheorghe Flutur, știm cu toții, a fost găsit pozitiv, a confirmat această informație acum două zile. Dar îl găsim pe lista de la spitalul din Suceava pe lista testaților de acolo de la spital și îl găsim cu o mențiune care totuși am zis ca poate e o greșeală: e trecut medic. Cum medic?

Ce mai găsim pe acest tabel? O doamnă Carolina, care poartă un nume rar, pe care îl poartă și managerul spitalului, care a fost cu greu schimbat din funcție. Doamna Carolina a fost testată de două ori.”, a explicat Adrian Ursu, la Ediție Specială.

Cum era cu parandărăturile, cu protejații, ocrotiții, sprijniții și cu răsfățații politic? Tot ceea ce criticau și disprețuiau ipocrit la ”ciuma roșie”, acum se întâmplă la ”ciuma galbenă”, dar nu pare să ne deranjeze foarte mult!

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Legea deepfake, amânată în continuare, românii vor putea ”raporta” informaţiile false pe site-ul Ministerului Digitalizării

Facebook X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Legea deepfake, amânată în continuare,…