Acasă Politic Iohannis a mințit public

Iohannis a mințit public

0
2
7,952

Președintele Klaus Iohannis a mințit public. USR și Pro România au avut propriile propuneri de premier.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, vineri, că l-a desemnat pe Ludovic Orban pentru funcţia de premier, acesta fiind singura propunere formulată în cadrul consultărilor prin telefon cu partidele. USR şi Pro România anunţă însă că au propus alţi premieri, pe Dacian Cioloș și pe Raed Arafat.

I-am spus clar preşedintelui Iohannis astăzi că soluţia propusă de noi este Dacian Cioloş premier cu o nouă echipă şi, de asemenea, că Ludovic Orban şi PNL şi-au pierdut credibilitatea după ce au făcut ieri”, a scris Drulă pe Facebook.

Unii ar putea să îl justifice pe președinte, că deh, scopul scuză mijloacele! Minciuna, chiar și cea prin omisiune, nu are cum să fie vreodată justificată sau tolerată, atunci când vine de la cel mai înalt for, cel prezidențial cu atât mai puțin!

Și dacă acum a mințit, în câte multe alte cazuri și situații a mai mințit, când ne-a mai mințit? Și mitoman și arogant, ranchiunos, căpos și iresponsabil!? Un președinte pentru vremuri de criză!

De ce minți domnule președinte? De ce ne minți?

Încarcă mai mult
Load More In Politic
Comments are closed.

Vezi Și

Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș Bogdan: ”Nu îmi pun mari speranțe în candidatura lui Iohannis la NATO, de la ambiție personală și până la funcție e cale lungă”

Facebook 15 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș…