Acasă Politic ”Liberalii” Sebastian Burduja și Marcel Boloș, noii miniştri de la Investiții Europene şi Cercetare, propunerea premierului Ciucă spre Iohannis

”Liberalii” Sebastian Burduja și Marcel Boloș, noii miniştri de la Investiții Europene şi Cercetare, propunerea premierului Ciucă spre Iohannis

0
387

Premierul Nicolae Ciucă, i-a transmis preşedintelui Klaus Iohannis, luni, propunerile de nominalizare pentru ministerele Investițiilor și Proiectelor Europene, respectiv Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Premierul Nicolae-Ionel Ciucă a transmis, luni, 2 mai, președintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de nominalizare pentru portofoliile ministerelor Investițiilor și Proiectelor Europene, respectiv Cercetării, Inovării și Digitalizării.

Pentru funcția de ministru al Investițiilor și Proiectelor Europene este propus Ioan Marcel Boloș, iar pentru funcția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării este propus Sebastian Burduja.

Amintim, că președintele Klaus Iohannis semnase decretul de desemnare a lui Ioan Marcel Boloș în funcția de ministru interimar al Investițiilor și Proiectelor Europene, în contextul în care Dan Vîlceanu demisionase.

După ședința de Guvern, am înaintat demisia domnului premier”, declara Dan Vîlceanu pe 6 aprilie, într-o conferință de presă.

Sebastian Burduja este deputat în Parlamentul României, vicepreședinte al comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor și președinte PNL Sector 1. A fost secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice în 2019. Anterior, a lucrat ca expert în dezvoltare la Banca Mondială în Washington D.C. Este licențiat al Stanford University, absolvent al unui dublu masterat la Harvard University în administrarea afacerilor și politici publice și doctor în economie (summa cum laude) la ASE București.

Dragi tineri, voi sunteți prezentul, viitorul și speranța țării noastre. De Ziua Națională a Tineretului, vreau, în primul rând, să vă felicit pentru civism și solidaritate și să vă mulțumesc tuturor pentru idei, inițiative și implicare. An European al Tineretului, 2022 ne oferă ocazia de a mobiliza energiile noastre la nivelul întregii Uniuni, care ne dă șansa de a studia, munci și călători în deplină libertate. Primul lucru pe care îl observ când lucrez cu tinerii este motivația puternică de a veni cu soluții simple și inovatoare la problemele cu care ne confruntăm cu toții, fie în societate sau administrație, fie la locul de muncă sau în diverse situații de viață”, transmite Nicolae Ciucă de Ziua Națională a Tineretului.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Vezi Și

Scandal la dezbaterile din Parlament pe proiectul legii offshore, George Simion, către incompetentul ministru al Energiei, Virgil Popescu: ”Hoțul”

A fost scandal din nou în Parlament, în această dimineață. Liderul AUR, George Simion, l-a…