Acasă Politic Luni, moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban, trece sau nu?!

Luni, moțiune de cenzură împotriva guvernului Orban, trece sau nu?!

0
0
519

În ciuda mesajelor de certitudine și încurajare din partea liderului PSD, Marcel Ciolacu…mâine, există posibilitatea și probabilitatea, ca această moțiune de cenzură să nu treacă. Că va pica din partea intereselor oportuniste, din partea trădărilor, sau din cauza cvorumului care nu se va constitui, există mai mult probabilitatea ca aceasta să cadă, decât să treacă.

Dar într-un fel parcă și merităm, merităm să rămânem cu acest guvern până la Calendele Grecești, pare că ne place, pare că suntem mulțumiți cu ce s-a întâmplat în România în ultimele 10 luni!

Victor Ponta anunță eșecul moțiunii: „Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban şi gaşca”. Replica lui Marcel Ciolacu

Liderul Pro România, Victor Ponta, susţine că rezultatul moţiunii de cenzură ce urmează să fie votată luni a fost negociat deja şi chiar dacă formaţiunea pe care o conduce va vota în favoarea acesteia, premierul Ludovic Orban şi „gaşca” vor rămâne în funcţii.

Din păcate, în Ilfov, în mod special, pentru că e judeţul cel mai mic (…), dar cu siguranţă este judeţul cel mai bogat, interesele sunt enorme din punct de vedere financiar şi blaturile sunt foarte mari. Aici nu există PNL sau PSD, hai să fim serioşi, aici există Hubert cu Petrache, aici există Pandele, nu există PNL sau PSD, aici e un blat. Din păcate, ca să vă dau o veste proastă, blatul se duce mai departe, până la Parlament. Vă daţi seama că deja s-a negociat rezultatul moţiunii de mâine şi chiar dacă noi toţi cei de la Pro România o să votăm pentru moţiune, deja cred că s-a şi scris, s-au numărat şi voturile. Nu se întâmplă nimic mâine, rămânem cu Orban şi gaşca foarte bine finanţată de altfel din Ilfov„, a declarat Victor Ponta duminică, la evenimentul de lansare a candidaţilor PRO România Ilfov pentru alegerile locale.

Marcel Ciolacu: Parlamentarii PSD vor vota mâine moțiunea de cenzură!

În replică, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a subliniat că „parlamentarii PSD vor vota mâine moțiunea de cenzură! Guvernul Orban trebuie să plece, a produs deja mult prea mult rău„. Liderul social-democraților a mai adăugat că se așteaptă ca partenerii PSD „să fie serioși și parlamentarii lor să voteze pentru demiterea acestui guvern. Declarațiile privind blaturi sau înțelegeri oculte sunt neserioase și nu țin loc de vot”.

Moțiunea este susținută de PSD, ALDE și Pro România. De asemenea, moțiunea va fi votată și de câțiva parlamentari ai minorităților naționale. PMP a anunțat deja că nu va participa la votul moțiunii, în timp ce parlamentarii UDMR vor decide luni, înainte de moțiune, cum vor vota.

Moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată luni, de la ora 14:00.

Încarcă mai mult
Load More In Politic
Comments are closed.

Vezi Și

Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș Bogdan: ”Nu îmi pun mari speranțe în candidatura lui Iohannis la NATO, de la ambiție personală și până la funcție e cale lungă”

Facebook 15 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș…