Acasă Politic Marcel Ciolacu, plângere penală pentru premier, Ludovic Orban ar fi încălcat legea electorală

Marcel Ciolacu, plângere penală pentru premier, Ludovic Orban ar fi încălcat legea electorală

0
0
635

Și ce dacă a încălcat-o? Ne mai deranjează și ne mai sesizăm că premierul României încalcă legea? Serios? Președintele României încalcă grosolan și flagrant Constituția, de 6 ani și tot ce am auzit de la voi, e că acesta nu trebuie suspendat, ba că nu e momentul, bă că nu dictează interesul politic, economic și social, că vezi doamne ”nu e în interesul României”, de parcă interesul României și ar românilor ar consta în încălcarea legii și a Constituției! Păi dacă i-ați lăsat pe ăștia atâția ani să încalce tot ce era de neîncălcat în țara asta, atunci ce vă mai mirați că se întâmplă ce se întâmplă?!

Președintele PSD Marcel Ciolacu îl amenință pe Ludovic Orban cu plângeri penale, după ce premierul ar fi participat la întâlniri electorale, sâmbătă, în Giurgiu și Dâmbovița, după ce campania electorală a luat sfârșit.

Niciodată în România nu s-a întâmplat așa ceva”, a spus Ciolacu.

Președintele PSD a declarat, sâmbătă, că are dovezi în privința participării ilegale premierului la întâlniri electorale la Dâmbovița și Giurgiu.

Este inadmisibil ca un prim-ministru al unei țări europene să încalce legea cu bună știință și să se afle în campanie electorală după ce campania electorală a luat sfârșit ieri (vineri – n.r.) la orele 24. S-a deplasat în două județe, în Dâmbovița și Giurgiu, s-a întâlnit cu candidați și cu primari, au făcut întâlniri electorale. Avem documente și dovezile necesare, atât filmări, cât și poze. Niciodată nu s-a întâmplat în România așa ceva. Această disperare a domnului Orban și a Partidului Național Liberal că vor pierde alegerile locale i-a dus să încalce legea. Vom depune plângeri penale la DNA pentru acest fapt”, a spus Ciolacu.

Acesta afirmat că plângerile penale vor fi depuse la Dâmbovița și Giurgiu, de către președinții organizațiilor PSD din teritoriu. Potrivit președintelui PSD, ”niciodată în România nu s-a întâmplat așa ceva: ca primul ministru în exercițiu să meargă în campania electorală după ce campanie electorală a luat sfârșit”.

De asemenea, PSD a sesizat și AEP despre faptul că sâmbătă ar fi fost folosite de către PNL niște platforme online, pe Facebook, după ce campania electorală a luat sfârșit.

Până acum sunt patru sau cinci platforme online sponsorizate de către Partidul Național Liberal care astăzi (sâmbătă – n.r.) au fost folosite după ce campania electorală a luat sfârșit”, a mai spus Ciolacu.

Încarcă mai mult
Load More In Politic
Comments are closed.

Vezi Și

Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș Bogdan: ”Nu îmi pun mari speranțe în candidatura lui Iohannis la NATO, de la ambiție personală și până la funcție e cale lungă”

Facebook 15 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș…