Acasă Politic O altă lovitură de ”imagine, calitate, seriozitate și valoare”, Adrian Streinu Cercel candidează pe lista PSD la Senat?!

O altă lovitură de ”imagine, calitate, seriozitate și valoare”, Adrian Streinu Cercel candidează pe lista PSD la Senat?!

0
0
1,065

La aflarea veștii, mereu îmbufnatul și arogantul ”liberal” de rit nou, Mario De Mezzo, a declarat la Antena 3, că e nevoie atât de imaginea Profesorului Alexandru Rafila, cât și cea a medicului Adrian Streinu-Cercel, ca să bată calitatea și competența actualului ministru al sănătății, Nelu Tătaru.

Medicul Adrian Streinu Cercel, managerul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, va candida pe listele Partidului Social Democrat la Senat, la alegerile parlamentare din 6 decembrie, transmite Antena3.

Surse politice au precizat că medicul Adrian Streinu Cercel va ocupa locul doi pe lista PSD a organizaţiei Bucureşti, după Gabriela Firea, fostul primar general al Capitalei, conform Antena3. Duminică urmează ca Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, să susţină o conferinţă de presă pentru a-l anunţa pe Adrian Streinu Cercel ca fiind una dintre propunerile social-democraţilor pentru un post de senator în Parlamentul României.

Anunţul despre intrarea în politică a profesorului Adrian Streinu Cercel vine la doar o zi după ce medicul Alexandru Rafila a intrat în PSD. Actualul reprezentant al României la Organizaţia Mondială a Sănătăţii va candida pe listele PSD la Camera Deputaţilor.

Premierul României a reacționat în urma intrării în politică, de partea PSD, a medicului Alexandru Rafila. Liderul PNL a ținut să precizeze faptul că PSD nu se schimba cu o floare.

Încarcă mai mult
Load More In Politic
Comments are closed.

Vezi Și

Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș Bogdan: ”Nu îmi pun mari speranțe în candidatura lui Iohannis la NATO, de la ambiție personală și până la funcție e cale lungă”

Facebook 15 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș…