Acasă Politic PSD urmează să schimbe un Iohannist cu un altul?!

PSD urmează să schimbe un Iohannist cu un altul?!

0
1
2,617

Păi, dacă tot vrei să îl schimbi pe Ciolacu pe motiv că nu a fost destul de incisiv în declarații și în decizii vizavi de PNL, de Guvernul Orban și de Președintele Klaus Iohannis, atunci de ce nu mergi pe o voce care chiar a fost incisivă în ultimii ani, voci autentice nu surogați, un Șerban Nicolae, un Daniel Zamfir, un Liviu Pleșoianu, un Teodorovici, un…în niciun caz Grindeanu, un Grindeanu care în cele 6 luni aflat în fruntea Guvernului, și-a dat din plin măsura trădării!

În tabăra PSD, şeful formaţiunii, Marcel Ciolacu, ar putea avea probleme. Mai mulţi lideri ar putea porni o revoltă împotriva lui Ciolacu înainte de congresul patidului, spun surse din conducerea social-democraţilor.

În PSD s-au acumulat nemulţumiri, în contextul în care se vorbeşte de organizarea unui congres pentru alegerea unei noi conduceri.

Acest subiect a fost discutat la ultima şedinţă a conducerii partidului, care a avut loc în această săptămână.

Sunt mai mulţi lideri judeţeni ai PSD nemulţumiţi de activitatea temporară a lui Ciolacu, desfăşurată în calitate de preşedinte interimar, potrivit unor surse de la conducerea partidului.

Printre aceştia s-ar afla liderul PSD Neamţ, Ionel Arsene, preşedintele CJ Buzău, Dumitru Buzatu. Aceştia, dar şi alţii, îi reproşează lui Marcel Ciolacu faptul că ar fi avut reacţii timide la adresa PNL şi a guvernării, dar şi a preşedintelui Klaus Iohannis, când ar fi putut să aibă acţiuni ferme şi atacuri virulente.

De asemenea, ei sunt nemulţumiţi şi de faptul că PSD stagnează în sondaje în ultimele trei luni, într-o perioadă în care, susţin aceştia, PSD ar fi putut avea potenţial să crească, având în vedere bâlbâielile actualei guvernări.

În acest moment, înainte de congres, se vorbeşte de două variante: fie ca tabăra anti-Ciolacu să facă presiuni ca preşedintele interimar al PSD să facă un pas în spate, să nu candideze ca preşedinte la congres.

În plus, surse din conducerea PSD spun că Marcel Ciolacu ar avea demisia scrisă în alb chiar de la finalul lunii februarie, atunci când ar fi avut o ceartă cu Sorin Grindeanu, considerat un apropiat al său.

Grindeanu a refuzat să facă parte din echipa lui Ciolacu la congresul care ar fi trebuit să aibă loc la finalul lui februarie, dar a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus.

Sorin Grindeanu îşi doreşte şi el să fie preşedinte al PSD, iar din informaţiile Antena 3, el ar fi participat la unele întâlniri unde i s-ar fi adus mai multe reproşuri actualului preşedinte interimar Marcel Ciolacu.

Încarcă mai mult
Load More In Politic
Comments are closed.

Vezi Și

Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș Bogdan: ”Nu îmi pun mari speranțe în candidatura lui Iohannis la NATO, de la ambiție personală și până la funcție e cale lungă”

Facebook 15 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Kelemen Hunor îi răspunde lui Rareș…