Acasă Politic Raluca Turcan, un nou atac la Ludovic Orban, pe care l-a făcut ”frustrat” în ședința PNL de azi

Raluca Turcan, un nou atac la Ludovic Orban, pe care l-a făcut ”frustrat” în ședința PNL de azi

0
578

Scandalul ia amploare în rândul ”liberalilor”, la ședința PNL de azi Ludovic Orban a fost sabotat de colegii de partid, care nici măcar nu au vrut sa vină la aceasta sedinta. Mai mult, Raluca Turcan l-a acuzat pe liderul liberal că încearcă să submineze guvernarea și că este ”frustrat”.

Şedinţă cu scandal la PNL. Ministrul Muncii Raluca Turcan şi deputatul Florin Roman l-au atacat dur marţi, în şedinţa conducerii liberale, pe preşedintele PNL Ludovic Orban, reproşându-i atacurile la adresa colegilor şi faptul că a luat decizii fără să se consulte cu colegii.

Frustrările individuale nu au ce căuta în politică„.

În competiţia internă, cine nu înţelege că avem o ocazie unică în care să valorificăm, pe de-o parte, guvernarea şi, pe de altă parte, proiectele pentru categoriile pe care PNL le-a pierdut înseamnă că nu îşi înţelege misiunea politică. Şi am aşteptări foarte mari, în primul rând, de la preşedintele partidului să facă lucrul acesta. Campania internă să o valorifice pentru PNL şi nu pentru propria persoană. Frustrările individuale nu au ce căuta în politică. Oamenii nu sunt interesaţi de frustrările niciunui politician. Sunt interesaţi de viaţa de zi cu zi, de salarii, de pensii, de guvernare, de locuri de muncă şi, dacă privesc spre un partid, privesc cu aşteptarea ca acel partid şi într-o competiţie internă este preocupat de cei din afară, nu de scaunele din interior„, a declarat Raluca Turcan.

Raluca Turcan l-ar fi criticat pe Ludovic Orban, în ședința PNL de astăzi, pentru atacurile din ultima vreme, dar şi tabăra acestuia, în contextul în care apropiaţi de-ai lui Ludovic Orban, Antonel Tănase, de exemplu, i-ar fi numit pe cei din tabăra opusă „lichele”.

La începutul lunii, liberalul l-a atacat pe Florin Cîțu, despre care spune că a adunat „lichele” şi „şmecheri„.

Cât despre iniţiatorul „proiectului politic nou” ei bine, eu, dacă aş fi în locul lui, m-aş delimita pe cât posibil de oameni care acum 1 lună voiau să-i care plasele lui Ludovic Orban pentru puţină atenţie. Când eşti cu adevărat nou şi vrei să faci cum nu au făcut alţii, să te îndepărtezi de practicile vechi, să începi de la 0, atunci nu aduna lângă tine în poza de grup oportunişti, lichele şi şmecheri„, a spus Antonel Tănase.

Orban, săgeți otrăvite spre Cîțu.

În urmă cu doar câteva zile, Ludovic Orban spunea faptul că actualul premier este înconjurat de foşti PDL-iști şi că nu există, de fapt, niciun suflu nou în noua echipă a PNL pe care şi-o doreşte pentru a ocupa şefia PNL.

Acum, sigur, să vorbești de un suflu nou cu o echipă care o are pe Alina Gorghiu, pe Raluca Turcan, Emil Boc, Gheorghe Flutur, Victor Paul Dobre, Florin Roman și așa mai departe, ca să nu fac o listă chiar… Trebuie definit ce înseamnă un suflu nou. Știți, eu sunt un om modern, un om care întotdeauna s-a adaptat, care a încercat întotdeauna să vadă, să se miște în sensul în care se mișcă societatea și la fel au fost foarte mulți dintre colaboratorii mei și eu cred că așa e normal, așa e firesc. Orice instituție trebuie să se adapteze”, a spus Ludovic Orban.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Vezi Și

Iohannis își impune la Ministerul Educației, consiliera responsabilă cu programul lozincă ”România Educată”, PNL o asimilează obedient pe Ligia Deca

Consilierul prezidenţial Ligia Deca, a fost votată, luni, în şedinţa conducerii PNL, pentr…