Acasă Politic Scandal în Parlament cu înjurături şi ameninţări cu bătaia, între un parlamentar AUR și liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis

Scandal în Parlament cu înjurături şi ameninţări cu bătaia, între un parlamentar AUR și liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis

0
161

Un nou scandal cu injurii a avut loc, marți, pe holurile Camerei Deputaților, între doi parlamentari de la AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, care s-a lăsat cu înjurături şi cu ameninţarea cu bătaia.

Doi parlamentari de la AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, s-au luat astăzi la ceartă pe holurile Camerei Deputaților. Conflictul s-a lăsat cu injurii.

Parlamentarii AUR i-au reproşat lui Simonis faptul că propunerea legislativă „Legea suveranităţii – Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.

Dumitru Focșa, deputat AUR, l-a amenințat la ieșirea din sală pe Alfred Simonis pe motiv că vorbește urât. Ulterior, Dumitru Focșa a recunoscut că l-a amenințat cu bătăia pe Simonis.

La ieşirea din sala de plen, deputatul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

”Băi nesimţitule, valutistule!”, i-a spus el social-democratului.

”Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”, a răspuns Simonis.

”Dispari de aici!”, a mai spus liderul deputaţilor PSD.

”Băi nesimţitule, valutistule! Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule! Trădătorilor!”, a strigat un reprezentant AUR pe hol, după Simonis.

Parlamentarii AUR au vrut să îi reproșeze lui Simonis faptul că propunerea legislativă ”Legea suveranității- Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetățeanului român”, iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.

Ulterior, parlamentarul AUR Dumitru Focşa a recunoscut că l-a ameninţat cu bătaia pe Alfred Simonis.

”Da, i-am spus că îl calc în picioare… Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zile”, a spus el.

Politicienii aflați pe holurile Parlamentului au asistat la scandalul dintre cei doi parlamentari.

Cei de la AUR au afișat şi un banner imens pe holuri și în plenul Camerei Deputaților, deşi acest lucru este interzis de regulament.

La ieşirea din sala de plen, Dumitru Focşa (AUR) l-a ameninţat pe Alfred Simonis (PSD) cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât. „Băi, nesimţitule, valutistule!”, i-a spus el social-democratului. „Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”, i-a răspuns Simonis. „Dispari de aici!”, a mai spus liderul deputaţilor PSD.

„Băi, nesimţitule, valutistule! Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule! Trădătorilor!”, i-a strigat, pe hol, un parlamentar AUR lui Simonis.

Incidentul poate fi văzut într-o înregistrare video realizată de liderul AUR, George Simion, de la minutul 1:37:50.

Încarcă mai mult
Load More In Politic

Vezi Și

Scandal la dezbaterile din Parlament pe proiectul legii offshore, George Simion, către incompetentul ministru al Energiei, Virgil Popescu: ”Hoțul”

A fost scandal din nou în Parlament, în această dimineață. Liderul AUR, George Simion, l-a…