Acasă Actualitate Cum să nu dai semne de AVC cu PNL la guvernare?!

Cum să nu dai semne de AVC cu PNL la guvernare?!

0
0
705

Update: Marcel Ciolacu a fost testat negativ pentru infecția cu Sars-CoV-2.

Președintelui interimar PSD, Marcel Ciolacu i s-a făcut rău în direct, în timp ce prezenta programul economic al partidului denumit ”Repornim România”…!

Președintelui PSD, Marcel Ciolacu, i s-a făcut rău, duminică, în timp ce transmitea live, pe Facebook, programul economic al partidului, denumit „Repornim România”. Acesta a început să tremure și a fost la un pas să se prăbușească în cadrul unei conferințe de presă, la sediul PSD.

Marcel Ciolacu s-a prăbușit peste pupitru și a fost la un pas să cadă la pământ. Se pare că Marcel Ciolacu a avut un episod de leșin, dar și-a revenit destul de rapid, după ce jurnaliștii i-au dat cu apă pe față. În acest moment, Marcel Ciolacu este conștient. La sediul PSD a fost chemată de urgență o ambulanță pentru a-i acorda îngrijiri medicale președintelui PSD.

Potrivit unei declarații a purtătorului de cuvânt al PSD, Lucian Romașcanu, Marcel Ciolacu a suferit doar o cădere de calciu și o lipsă a oxigenului din încăpere, este bine și va fi externat curând de la sptalul militar unde a fost consultat!

Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu!
Mulțumesc familiei mele, prietenilor, colegilor de partid, jurnaliștilor și tuturor celor care ați fost alături de mine și mi-ați dat mesaje de susținere!
Nu în ultimul rând, le mulțumesc cadrelor medicale de la Spitalul Militar pentru investigațiile făcute. Totul este în regulă.
Mă întorc la treabă!” scrie Marcel Ciolacu pe pagina de facebook.

Încarcă mai mult
Load More In Actualitate
Comments are closed.

Vezi Și

Ca un fel de păcăleală, pe 1 aprilie se deschid frontierele aeriene şi maritime, schimbările care intră în vigoare odată cu ”intrarea” României în Schengen

Facebook 1 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email Ca un fel de păcăleală, pe 1 aprilie…