Acasă Politică ”Liberalii” cu mască și fără mască. Regulile sunt pentru alții, nu pentru ei

”Liberalii” cu mască și fără mască. Regulile sunt pentru alții, nu pentru ei

0
413

Un lucru e cert, evident, demonstrat și dovedit, arătat chiar de ei, nici măcar nu se mai feresc, pentru cei de la PNL, propriile lor reguli, propriile lor legi și ordonanțe, nu sunt pentru ei, ci pentru proști, pentru muritorii de rând.

Sub privirile aprobatoare ale unui secretar de stat din Ministerul Sănătății și ale altor doi membri ai Guvernului Orban: Liberalii au pus în pericol viața a mii de copii, părinți și bunici oferindu-le baloane umflate cu gura în plină epidemie de coronavirus, încălcând prevederile stării de alertă!

Membrii PNL de la Sectorul 1 au postat pe rețelele de socializare o serie de fotografii revoltătoare, în condițiile în care, printre măsurile intrate în vigoare astăzi, se specifică faptul că în parcuri au acces grupuri de 6 persoane, în loc de 3, cât era prevăzut până în acest moment.

Însă, în fotografiile făcute publice, se poate observa un grup de peste 20 de membrii ai PNL, fără măști, la distanțe mici de copii, fără a respecta nicio măsură de distanțare socială.

Acum câteva zile, președintele României, Klaus Werner Iohannis, într-un mesaj transmis cel mai probabil liderilor PNL, spunea referitor la epidemia de Covid–19 că există două tipuri de reacții: fie ești precaut, fie ești prost!

Ieri, un grup de liberali bucureșteni a desfășurat o acțiune de propagandă politică în parcurile din Sectorul 1 împărțind copiilor baloane galbene (culoarea partidului!) și încercând să convingă părinții și bunicii prezenți cu micuții în parcuri de binefacerile guvernării PNL.

La eveniment au participat și trei oficiali de rang înalt, vedete ale noului val al liberalismului: Sebastian Burduja, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, Andrei Baciu, secretar de stat în Ministerul Sănătății, și Dragoș Preda, secretar de stat în Ministerul Transporturilor. Sub coordonarea lor, un grup masivi de liberali le-a împărțit mii de baloane ,”marca PNL” tuturor copiilor cu care s-au intersectat.

Un gest frumos ar spune, cel mai probabil, premierul Ludovic Orban, la acea oră cu siguranță matol pe la vreo terasă din Centrul Vechi, potrivit obiceiurilor sale păcătoase la care nu vrea să renunțe nici cât conduce Guvernul României!

Dimpotrivă! Un gest dement! Un gest criminal! Un gest iresponsabil pentru care, într-un stat normal, toți liberalii prezenți la eveniment ar fi fost ridicați cu dubele și transportați la Parchet pentru declarații, în cadrul unor ample dosare penale deschise pe numele lor pentru zădărnicirea combaterii bolilor!

Încarcă mai mult
Load More In Politică
Comments are closed.

Vezi Și

Guvernul PNL-Iohannis-Orban ”reclădește” România cu semianalfabeți, ipocriți, semidocți și atacuri la PSD

PNL fură startul alegerilor și face din programul de relansare economică, un show electora…