Acasă Război Jihadistul Kirill, îi momește pe ruși să meargă pe front, precum teroriștii: ”Dacă muriți pentru patrie, ajungeți lângă Dumnezeu”

Jihadistul Kirill, îi momește pe ruși să meargă pe front, precum teroriștii: ”Dacă muriți pentru patrie, ajungeți lângă Dumnezeu”

0
45

În timpul unei slujbe, Patriarhul Kirill al Rusiei, s-a adresat enoriașilor săi și i-a îndemnat pe ruși să meargă la război. Șeful Bisericii Ortodoxe Ruse, în stilul carasteristic jihadiștilor teroriști, i-a încurajat pe bărbații mobilizați să nu le fie frică de moarte, fiindcă dacă mor pentru patrie vor ajung în rai, lângă Dumnezeu.

Mă adresez către toți militarii. Hristos a înviat și împreună cu el vom învia cu toții. Viața noastră e veșnică. De aceea, mergeți fără frică să vă îndepliniți datoria militară. Țineți minte, dacă veți muri pentru patria voastră, veți ajunge lângă Dumnezeu, în împărăția Sa, în gloria Sa și veți obține viață veșnică”.

Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică„, scrie NEXTA.

Miercuri, 21 septembrie, Vladimir Putin a semnat un decret privind mobilizarea parțială în țară. Panica a pus stăpânire pe populația rusă, iar potențialii recruți au început să părăsească Federația Rusă. Totodată, decizia a fost urmată de un șir de proteste, care s-au soldat cu reținerea a mii de persoane.

După anunțul lui Vladimir Putin privind mobilizarea militară, frontierele Rusiei s-au aglomerat de ruși care încercau să fugă din țară.

A fost haos și la frontierele terestre, dar și pe aeroporturi.

Un aeroport din Moscova era plin de bărbați care voiau să plece din Rusia, așa cum se vede în pozele postate pe rețelele sociale.

Războiul din Ucraina a intrat într-o nouă fază, după ce președintele Putin a susținut un discurs în în care a anunțat mobilizarea militară parțială a 300.000 de cetățeni ruși. Multe persoane încearcă să fugă din țară.

Imediat după aflarea veștii, numeroase zboruri de ultim moment au fost rezervate către orașe străine, precum Istanbul (Turcia), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Belgrad (Serbia) și Erevan (Armenia).

Costurile pentru un bilet sunt ridicate, de cele mai multe ori de ordinul miilor de euro pentru o singură călătorie.

Preşedintele Vladimir Putin a anunţat miercuri, 21 septembrie, o mobilizare militară parţială în Rusia pentru îndeplinirea obiectivelor „operaţiunii militare speciale” în Ucraina

La câteva minute după anunț au fost epuizate biletele de avion pentru această zi, anunță presa din Rusia pe rețelele sociale.

Încarcă mai mult
Load More In Război

Vezi Și

Zelenski anunţă, că Liman este „total eliberat” de armata rusă, Kadîrov și ”Bucătarul lui Putin”, furioși pe generalii ruși pentru înfrângere

Armata rusă s-a recunoscut înfrântă și s-a retras complet din Liman. Reacție nervoasă a lu…