Acasă Război O rachetă rusească, deviată de antiaeriana Ucraineană, a căzut lângă localitatea Naslavcea din Republica Moldova

O rachetă rusească, deviată de antiaeriana Ucraineană, a căzut lângă localitatea Naslavcea din Republica Moldova

0
0
165

O rachetă rusească deviată de Ucraina a căzut pe teritoriul localității Naslavcea, din Republica Moldova. Echipamentele militare utilizate în conflictul din Ucraina, respectiv regiunea separatistă pro-rusă, au ajuns în Republica Moldova.

Luni, 31 octombrie, o rachetă a armatei ruse, doborâtă de armata ucraineană, a căzut în Republica Moldova. Din cauza exploziei au fost distruse ferestrele caselor dintr-un sat.

Racheta rusească, doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean, a căzut în apropiere de satul Naslavcea din raionul Ocnița al Republicii Moldova, aflat la hotarul cu Ucraina. Nu au fost înregistrate victime.

Ministerul Afacerilor Interne informează că a luat toate măsurile de protecție, cu privire la racheta care a căzut pe teritoriul localității Naslavcea.

În această dimineață, o rachetă doborâtă de sistemul antiaerian ucrainean a căzut în extremitatea de nord a localității Naslavcea din Republica Moldova, aflată la hotar cu Ucraina. La moment nu sunt înregistrate victime, dar ferestrele mai multor locuințe din Naslavcea au fost distruse.

Autoritățile ucrainene au informat că în această dimineață a avut loc un atac cu drone asupra barajului Dnestrovsc, de pe teritoriul Ucrainei, care este la o distanță de 10 km de barajul Naslavcea.

Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean, vizate fiind transformatoarele electrice.

Autoritățile ucrainene anunță că nu există pericol de inundații.

În prezent, efective ale MAI au încercuit zona căderii rachetei, pentru a evita eventuale pericole, iar un grup de documentare se află la fața locului”, a transmis MAI.

În urma evenimentului, Ministerul Afacerilor Interne a oferit prima reacție:

Ministerul Afacerilor Interne informează că a luat toate măsurile de protecție, cu privire la racheta care a căzut pe teritoriul localității Naslavcea.

Autoritățile ucrainene au informat că în această dimineață a avut loc un atac cu drone asupra barajului Dnestrovsc1, de pe teritoriul Ucrainei, care este la o distanță de 10 km de barajul Naslavcea. Atacul rusesc nu a afectat barajul, dar au fost atacate componentele electrice aferente barajului ucrainean, vizate fiind transformatoarele electrice.

În prezent, efective ale MAI au încercuit zona căderii rachetei, pentru a evita eventuale pericole, iar un grup de documentare se află la fața locului”, a transmis Ministerul Afacerilor Interne din Moldova.

Încarcă mai mult
Load More In Război
Comments are closed.

Vezi Și

Netanyahu nu dă înapoi în Gaza: ”Războiul continuă cu toată forța înainte, nu va fi niciun armistițiu până când ostaticii nu vor fi aduși înapoi”

Israelul nu se va opri până la finalizarea misiunii de a distruge a Hamas. ”Nu există nici…