Acasă Război Propagandistul lui Putin, delir și criză de nervi, după ce Olaf Scholz a anunțat, că trimite tancuri Leopard 2 în Ucraina: ”Naziști nenorociți”

Propagandistul lui Putin, delir și criză de nervi, după ce Olaf Scholz a anunțat, că trimite tancuri Leopard 2 în Ucraina: ”Naziști nenorociți”

0
121

Propaganda Moscovei a reacționat furibund după ce informațiile din presa occidentală au arătat că Germania și-a depășit ezitările și a decis să trimită în Ucraina tancuri Leopard 2, autorizând, în același timp, alte națiuni să transfere Kievului acest tip de armament.

Vladimir Soloviov, principalul propagandist al Kremlinului, s-a dezlănțuit după ce Germania a decis că va livra tancuri Leopard Ucrainei. El i-a făcut ”naziști nenorociți” pe liderii politici de la Berlin, de la cancelarul Olaf Scholz, până la ministrul de Externe Annalena Baerbock, și a spus că teritoriul Germaniei devine o țintă legitimă pentru Rusia, dacă livrează astfel de arme.

Realizatorul TV Vladimir Soloviov, considerat la Moscova drept propagandistul favorit al președintelui Vladimir Putin, a avut o izbucnire de furie în direct.

El a folosit în mod repetat insulte precum „nemernici” și „naziști” la adresa decidenților politici de la Berlin, pe care i-a acuzat că „duc Germania într-o zonă a distrugerii directe”.

De aceleași „aprecieri” din partea lui Soloviov s-au „bucurat” și liderii europeni, în general, acuzați de susținerea „regimului nazist” de la Kiev.

Germania o parte a conflictului și că apariția tancurilor germane în Ucraina ne va face să considerăm, în cele din urmă, teritoriul german și bazele sale militare drept ținte legitime.

NATO vrea să lupte în acest mod viclean, pretinzând că nu se luptă. În visele voastre!

Iar Pistorius (ministrul german al Apărării, n.r.) va rămâne în istorie drept un cretin care a dus Germania într-o zonă a distrugerii directe.

Și (cancelarul) Scholz, la fel. Și (ministrul de Externe german) Baerbock la fel.

Poporul german va afla ce lideri neonaziști a crescut și adus la putere! Aceasta este părerea mea Subiectivă. Noi suntem agresorul? Voi ați hrănit regimul nazist ucrainean timp de 8 ani, nemernicilor (…) În ce pozați acum? Farisei europeni, nemernici naziști”, a strigat Soloviov în timpul emisiei la televiziunea rusă.

Mesajul propagandistic virulent și furia exprimată în studio sunt, evident, destinate îndoctrinării publicului rus, însă la nivel politic esența reacției de la Moscova rămâne aceeași.

Decizia guvernului german de a aproba livrările de tancuri Leopard 2 către Ucraina este extrem de periculoasă și duce războiul șa un nou nivel de confruntare”, a declarat, miercuri, ambasadorul Rusiei în Germania, Serghei Neceaev, într-un comunicat.

„Această decizie extrem de periculoasă aduce conflictul la un nou nivel de confruntare și vine în contradicție cu declarațiile politicienilor germani cu privire la reticența (Berlinului) de a se implica într-un astfel de lucruri.

Din păcate, acest lucru se întâmplă iar și iar. Din nou, putem vedea că, la fel ca partenerii săi cei mai apropiați, Germania nu este interesată de o soluție diplomatică la criza ucraineană, optează pentru escaladarea permanentă și pomparea nelimitată de arme din ce în ce mai letale către regimul de la Kiev. ‘Liniile roșii’ sunt de domeniul trecutului”, a spus ambasadorul rus.

Neceaev a adus apoi în discuție cel de-al Doilea Război Mondial, susținând că Germania „a uitat calea dificilă a reconcilierii postbelice” cu Rusia.

El a amintit că decizia Berlinului vine la împlinirea a 80 de ani de la încheierea asediului german asupra Leningradului.

Decizia (de a trimite tancuri Ucrainei) distruge orice încredere reciprocă, provoacă daune ireparabile relațiilor ruso-germane, care sunt deja într-o stare jalnică, și pune la îndoială posibilitatea normalizării lor în viitorul apropiat (…) Tancurile de luptă cu crucea germană vor fi trimise din nou pe ‘frontul de Est’, ceea ce va duce, inevitabil, la moartea nu doar a soldaților ruși, ci și a populației civile„, a spus ambasadorul rus.

Încarcă mai mult
Load More In Război

Vezi Și

Pentru a întări ”eforturile de pace” împreună cu Xi, un bloc de locuinţe a fost lovit azi de o rachetă, în oraşul Zaporojie

Un bloc de locuinţe a fost lovit de o rachetă în oraşul Zaporojie. Sunt şapte morţi în tot…