Acasă Război Putin confirmă și își asumă atacurile ”teroriste” cu rachete ruseşti asupra infrastructurii civile din Kiev și marile orașe din Ucraina

Putin confirmă și își asumă atacurile ”teroriste” cu rachete ruseşti asupra infrastructurii civile din Kiev și marile orașe din Ucraina

0
0
295

Putin confirmă atacurile masive ruseşti asupra infrastructurii civile din a Ucraina şi promite un răspuns dur în cazul unor atacuri ucrainene împotriva Rusiei.

Preşedintele rus Vladimir Putin confirmă atacurile masive ruseşti asupra infrastructurii energetice a Ucrainei şi promite un răspuns dur în cazul unor atacuri ucrainene împotriva Rusiei.

Preşedintele Vladimir Putin a ameninţat cu un ”răspuns dur” dacă atacurile împotriva Rusiei vor continua, la câteva ore după ce trupele sale au lansat un val masiv de lovituri care vizează oraşe din întreaga Ucraină, ca replică la atacul asupra podului Kerci care leagă Rusia şi Crimeea.

În remarci televizate, Putin a acuzat încă o dată Ucraina pentru atacul asupra podului Kerci, descriindu-l drept un ”atac terorist care vizează distrugerea infrastructurii civile importante a Rusiei”.

Rusia a lansat luni atacuri cu rachete cu rază lungă de acţiune împotriva infrastructurii energetice, militare şi de comunicaţii a Ucrainei, ca răzbunare pentru atacul care a vizat podul, a spus el, conform The Guardian.

Vorbind la o şedinţă a Consiliului de Securitate, Putin a declarat: ”Dacă actele de terorism continuă împotriva Rusiei, vom răspunde într-un mod foarte dur. Răspunsurile vor fi de aceeaşi amploare ca şi ameninţările la adresa Rusiei. Nimeni nu ar trebui să aibă îndoieli în privinţa asta”.

Încarcă mai mult
Load More In Război
Comments are closed.

Vezi Și

Netanyahu nu dă înapoi în Gaza: ”Războiul continuă cu toată forța înainte, nu va fi niciun armistițiu până când ostaticii nu vor fi aduși înapoi”

Israelul nu se va opri până la finalizarea misiunii de a distruge a Hamas. ”Nu există nici…