Acasă Război Site-ul FSB, Serviciul Federal de Securitate din Rusia, a fost atacat și blocat de hackerii de la Anonymous

Site-ul FSB, Serviciul Federal de Securitate din Rusia, a fost atacat și blocat de hackerii de la Anonymous

0
293

Site-ul FSB, Serviciul Federal de Securitate din Rusia, fostul KGB, a fost atacat DDoS și blocat de gruparea de hackeri de la Anonymous.

Site-ul FSB, Serviciul Federal de Securitate din Rusia, fostul KGB, a fost blocat de hackerii de la Anonymous.

Potrivit unui anunţ pe Twitter, hackerii Anonymous au reuşit să închidă prin atacuri asupra serverelor.

Organizația de hackeri Anonymous a anunțat sâmbătă seara că a atacat site-ul FSB, principalul serviciu de informații al Rusiei, moștenitorul KGB. Site-ul nu poate fi accesat, iar căutările pe internet arată acum că nu mai există.

Gruparea de hackeri Anonymous a revendicat și un atac cibernetic care au paralizat la sfârsitul lunii februarie site-urile mai multor media ruse, printre care şi ale celor două agenţii de presă de stat. Timp de câteva minute, site-urile agenţiilor de presă de stat TASS şi RIA Novosti, al cotidianului Kommersant, al ziarului pro-Kremlin Izvestia şi al revistei Forbes Russia au afişat un mesaj care cerea „încetarea” invaziei ruse din Ucraina.

În câţiva ani, vom trăi ca în Coreea de Nord. De ce avem nevoie de asta? Pentru ca Putin să ajungă în cărţile de istorie? Nu este războiul nostru, aşa că să ne oprim!„, se arăta în mesaj.

Încarcă mai mult
Load More In Război

Vezi Și

Zelenski anunţă, că Liman este „total eliberat” de armata rusă, Kadîrov și ”Bucătarul lui Putin”, furioși pe generalii ruși pentru înfrângere

Armata rusă s-a recunoscut înfrântă și s-a retras complet din Liman. Reacție nervoasă a lu…