Acasă Război Un alt avion militar s-a prăbuşit peste o clădire rezidenţială din Siberia la nici o săptămână de la o tragedie aviatică similară, piloţii au murit

Un alt avion militar s-a prăbuşit peste o clădire rezidenţială din Siberia la nici o săptămână de la o tragedie aviatică similară, piloţii au murit

0
0
288

După tragedia de săptămâna trecută, un alt avion militar rusesc s-a prăbușit într-o zonă cu mai multe case din Siberia, în Irkuțk, în apropiere de Mongolia. Autoritățile ruse nu au anunțat deocamdată victime omenești. Cei doi piloți de la bordul aeronavei au decedat.

Un avion de vânătoare rus, s-a prăbuşit duminică peste o clădire rezidenţială în Irkutsk, în Siberia, au anunţat autorităţile locale, precizând că nicio informaţie despre eventuali răniţi nu este disponibilă pentru moment, informează agenţiile de presă internaţionale.

Un nou avion s-a prăbuși în Rusia. Este vorba despre un avion de vânătoare care s-a prăbuşit duminică peste o clădire rezidenţială în Irkutsk, în Siberia, au anunţat autorităţile locale, precizând că nicio informaţie despre eventuali răniţi nu este disponibilă pentru moment, informează agenţiile de presă internaţionale.

Un avion de tip Su a căzut peste o casă de două etaje la Irkutsk„, a scris pe Telegram guvernatorul regiunii Irkutsk, Igor Kobzev.

Potrivit serviciilor de urgenţă citate de agenţiile de presă ruse, este vorba de un avion de vânătoare Su-30, care s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament

Cel puțin 150 de case au rămas fără curent electric după incidentul aviatic.

Potrivit TASS, în afară de cei doi piloți care au decedat nu au fost raportate victime în rândul civililor. Avionul a căzut în zona de case de nefamiliști de la periferie.

Un avion de tip Su a căzut peste o casă de două etaje la Irkutsk„, a scris pe Telegram guvernatorul regiunii Irkutsk, Igor Kobzev.

Potrivit serviciilor de urgenţă citate de agenţiile de presă ruse, este vorba de un avion de vânătoare Su-30, care s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament. Cei doi piloți aflați la bord au murit.

Este al doilea astfel de incident din ultima săptămână. Luni, un avion Suhoi Su-34 s-a prăbuşit pe un bloc din oraşul Eisk, în apropiere de Ucraina. Atunci au murit cel puţin 15 oameni.

Numărul persoanelor decedate, în urma prăbuşirii unui avion militar asupra unei clădiri cu nouă etaje din oraşul Eisk, din ţinutul Krasnodar, a crescut la 13, a declarat Aleksei Kuzneţov, ministrul adjunct al sănătăţii al Federaţiei Ruse.

Potrivit Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă, după degajarea dărămăturilor de la locul incidentului, corpurile neînsufleţite ale celor decedaţi au fost scoase la suprafaţă. La ora locală 6:00, pe data de 18 octombrie, se înregistrează 13 victime, inclusiv trei copii, în urma impactului aeronavei cu blocul de locuit. 19 persoane au fost rănite, patru dintre acestea au fost transportate la Spitalul Regional din Krasnodar, restul continuă să primească tratament la Spitalul din Eisk”, a precizat Kuzneţov, marţi. Potrivit acestuia, răniţilor li se acordă toată asistenţa medicală necesară şi sprijin psihologic necesar.

Acordarea de asistenţă medicală răniţilor se află sub gestionarea personală a ministrului sănătăţii al Federaţiei Ruse, Mihail Muraşko, a adăugat oficialul rus. Serviciul de presă al Ministerului rus pentru Situaţii de Urgenţă al Rusiei a precizat că salvatorii au finalizat debarasarea dărâmăturilor. Aceştia au precizat că, în timpul operaţiunii de salvare, au reuşit să salveze vieţile a circa 68 de persoane, iar peste 360 de persoane au fost evacuate în timp util.

Pe 17 octombrie, un avion de vânătoare Su-34 s-a prăbuşit în oraşul Eisk, piloţii s-au catapultat. Avionul s-a prăbuşit asupra unei clădiri cu nouă etaje, ceea ce a declanşat un incendiu de proporţii. Preşedintele rus, Vladimir Putin, a primit rapoarte de la miniştri şi guvernatorul regiunii cu privire la situaţie şi a ordonat să se ofere toată asistenţa necesară rudelor incidentului aviatic, soldat cu prăbuşirea aeronavei militare la Eisk.

Preşedintele a dispus ca guvernatorul ţinutului Krasnodar, Veniamin Kondratiev, ministrul rus pentru situaţii de urgenţă, Aleksandr Kurenkov, şi ministrul sănătăţii, Mihail Muraşko, să plece de urgenţă la Eisk, pentru a acorda sprijin la operaţiunile de salvare şi în acordarea de asistenţă necesară celor răniţi, în urma accidentului din oraşul Eisk, a informat Serviciul de presă al Kremlinului. Ambii miniştri se aflau atunci la locul incidentului, notează Rador.

Mai multe imagini cu aeronava în picaj și momentul exploziei la impactul cu solul au fost distribuite pe rețelele de socializare.

Încarcă mai mult
Load More In Război
Comments are closed.

Vezi Și

Panică la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert, Rusia atacuri cu drone asupra porturilor din Ucraina

Panică la granița României, locuitorii din Tulcea și Galați au primit mesaje RO-Alert, Rus…