Acasă Revoltător A apărut o nouă înregistrare de la Școala de Vară a tinerilor ”liberali”, în care sunt auzite alte înjurături la adresa PSD: ”Tineretul PSD, să le f…m mamele!”

A apărut o nouă înregistrare de la Școala de Vară a tinerilor ”liberali”, în care sunt auzite alte înjurături la adresa PSD: ”Tineretul PSD, să le f…m mamele!”

0
245

Petrecerea de la mare a tineretului PNL din 10 septembrie, la Venus, s-a transformat într-un festival de înjurături la adresa PSD. Noi imagini îi arată pe tinerii liberali strigând în cor ”Tineretul PSD, să le f…m mamele!”. Un fel de peluză, adevărați ultrași la un ”meci” între galerii.

Ulterior, șefa TNL, care a fost organizatoare a evenimentului, a transmis scuze publice, ”în numele Tineretului Național Liberal”. Mara Mareș spune că „nu se putea identifica” tot ce se întâmpla ”târziu în noapte” dar că va face demersuri pentru identificarea persoanelor care au scandat ”PSD, PSD m..e PSD”. PNL nu a anunțat nici o sancțiune până acum.

Tinerii ”liberali” au participat, în weekend-ul 10/11 septembrie, la Școala de Vară a partidului de la Costinești. La un moment dat, însă, au făcut o petrecere la care s-au distrat scandând injurii la adresa PSD, nimeni alții decât colegii de coaliție ai PNL. Inițial, au scandat ”M…e PSD!”, iar înregistrarea a apărut online și s-a distribuit imediat (vezi mai jos). Acum, însă, a apărut o nouă înregistrare video, în care se aude strigând „Ale, ale… tineretul PSD… să le f… mamele!” (vezi sus).

Imaginile cu petrecerea tinerilor liberali s-au viralizat imediat, apoi au curs scuzele politicienilor:

După ce imaginile au apărut pe internet, șefa Tineretului Național Liberal (TNL), Mara Mareș, a reacționat și a transmis că își cere scuze pentru aceste ”comportamente inacceptabile”.

Îmi cer scuze în numele Tineretului Național Liberal pentru aceste comportamente inacceptabile. Mărturisesc că am aflat acum puțin timp și cu mare neplăcere despre limbajul folosit. Adevărul este că nu putem controla tot, mai ales noaptea târziu. Voi face toate demersurile să identificam persoanele din video și vom avea o discuție pe subiect. Zilele petrecute la Școala de Vară au avut drept obiectiv principal profesionalizarea echipei de tineret, prin traininguri intense și specifice. Aceste activități ne caracterizează, iar pe altele le regretăm”, a transmis Marea Mareș, președintele TNL.

La rândul său, Mihai Ghigiu, președintele Tineretului Social-Democrat, apreciază scuzele și spune că nu va fi afectată coalitia de acest incident. Astfel, scandalul s-a stins imediat, iar ambele părți implicate s-au împăcat repede.

Cu o zi înainte, liderul liberal Nicolae Ciucă dădea asigurări că nu sunt probleme în coaliție și aceasta „își vede de drum”, iar orice probleme care pot apărea mai degrabă punctual, la nivel local, pot fi rezolvate în numele stabilității guvernării într-un context internațional dificil.

Praf în ochi, ”efectul” înjurăturilor la adresa PSD: secretarul general al tineretului liberal, demis și de la partid, și de la Autoritatea pentru Digitalizarea României

Octavian Oprea, secretarul general al Tineretului Național Liberal, a fost demis marți atât din funcția de la partid, cât și din funcția de vicepreședinte al Autorității pentru Digitalizarea României.

Oprea a fost considerat vinovat pentru organizarea școlii de vară a TNL de la Venus, ocazie cu care tinerii liberali au fost filmați în timp ce strigau injurii la adresa PSD.

Octavian Oprea, originar din Focșani, a fost în 2021 chiar președintele Autorității pentru Digitalizarea României.

Organizația TNL e condusă de Mara Mareș sub ultimii trei președinți ai partidului. Conducerea partidului nu a luat nici o măsură împotriva ei.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

”Liberalul” Rareş Bogdan, sfaturi în bășcălie pentru oamenii săraci: ”Să creadă în bunul Dumnezeu”

Urmașul Brătienilor, liberalul Rareş Bogdan zis și ”Ruj roz”, sfaturi în bătaie de joc pen…