Acasă Revoltător Aroganță, cu o colecție impresionantă de sute de mașini, Țiriac, încurcat în trafic de mașinile românilor: ”Am realizat încă o dată că, românii au prea mulți bani”

Aroganță, cu o colecție impresionantă de sute de mașini, Țiriac, încurcat în trafic de mașinile românilor: ”Am realizat încă o dată că, românii au prea mulți bani”

0
0
172

Aroganță, cu o colecție impresionantă de sute de mașini, Țiriac, încurcat în trafic de mașinile românilor: ”Am realizat încă o dată că, românii au prea mulți bani”.

Fostul mare jucător de tenis a urcat pe scenă pentru a-i înmâna lui Mircea Lucescu premiul ”Legenda Sportului”, dar, înainte, a ținut un discurs inedit, în care a explicat de ce crede că românii au ”prea mulți bani”.

Ion Țiriac: ”Românii au prea mulți bani”.

Ion Ţiriac a şocat în faţa a sute de oameni, într-un discurs fără precedent. Miliardarul român a fost extrem de iritat de faptul că a făcut cu maşina de acasă până la Ateneul Român, acolo unde a avut loc Gala Sportului românesc, o oră şi jumătate.

”Am realizat încă o dată în această seară că românii au prea mulți bani. Încă o dovadă. În loc să fac 40 de minute de acasă până aici, am făcut o oră și jumătate. Asta de unde? S-a făcut benzina peste un euro, dar mașinile sunt tot mai multe. Înseamnă că o ducem foarte bine.

Cum să facem să o ducem și mai bine în sport? Această sărbătoare ne arată că suntem uniți, că avem talent. Avem și mizeria aia mică de bani, haideți să facem ceva cu ea.

Fenomenul canotaj nu este nou. Cât am voie să vorbesc? Am făcut niște vizite în Moldova când eram președintele COSR. Am văzut niște tineri frumoși la 17-18 ani. Se sculau la 6 dimineața. Dormeau, vă dau cuvântul de onoare, în niște cabane. Ajungeau pe lac, făceau două ore de antrenament, fugeau la școală, veneau înapoi.

La prânz mai făceau un antrenament. Ăsta era canotajul pe vremea aceea! Nu spun că celelalte Federații nu muncesc. Dar ei muncesc și au rămas în vârful lumii. Vă mulțumesc pentru treaba asta!”, a spus Ion Țiriac.

După cinci ani de așteptare, Ion Țiriac a primit ”bijuteria”: ”Nu întrebați cât costă, pentru că este obscen”.

Celebrul afacerist deține cea mai mare colecționat de mașini din România. Acesta a mărturisit într-un interviu că deține o colecție de 420 de mașini, unele dintre ele fiind unicat. În colecția acestuia, printre autoturisme se află și mașina Rolls-Royce-ul Phantom care a fost deținută de cântărețul Elton John.

Ion Ţiriac are 84 de ani şi are o avere estimată de Forbes la 2 miliarde de dolari.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Vezi Și

După atacul murdar cu ”Peppa Pig” la Piedone, ipocritul Cîrstoiu, nu răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate: ”Ce frumoase ar fi campaniile electorale dacă nu ar fi murdare”

Facebook 204 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După atacul murdar cu ”Peppa Pig” …