Acasă Revoltător Bătaie de joc, românii cu venituri mici, ”trimiși” să mănânce la fast-food-uri și restaurante chinezești, cu voucherele ”Sprijin pentru România”

Bătaie de joc, românii cu venituri mici, ”trimiși” să mănânce la fast-food-uri și restaurante chinezești, cu voucherele ”Sprijin pentru România”

0
119

Bătaie de joc, românii cu venituri mici, sunt trimiși de Guvern, să mănânce la fast-food-uri și restaurante chinezești cu „voucherele sărăciei” din programul ”Sprijin pentru România”, în valoare de 250 de lei pentru alimente de bază și masă caldă.

Multe dintre hipermarket-uri nu se regăsesc pe lista magazinelor unde pot fi utilizate aceste tichete. Și cum nu era de ajuns, pe lista locațiilor în care pot fi utilizate aceste vouchere apar și farmaciile. Chiar dacă oamenii nu pot folosi cardurile de mâncare în farmacii, vorbim despre foarte multe fast-food-uri, dar și restaurante.

Dacă facem o legătură, cu siguranță oamenii din categoriile vulnerabile nu-și pot permite să meargă acolo și să își ia alimente sau masă caldă. Pentru că vorbim despre anumite unități comerciale care practică prețuri destul de ridicate și oamenii probabil că nu și-ar permite nici măcar un meniu să cumpere de banii aceștia.

Ei bine, tocmai de aceea este foarte important de precizat că în cadrul acestor categorii se încadrează pensionarii sistemului public de pensii și în evidențele caselor de pensii, persoanele încadrate în grad de handicap grav, accentuat sau mediu, familii cu cel puțin doi copii în întreținere, dar și familii monoparentale sau familiile care au dreptul la ajutorul social ori cele fără adăpost.

Descarcă lista agenților comerciali care acceptă cardul ”Sprijin pentru România”, de Aici

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Pe strângerea curelei, tonere de 103.000 de euro pentru Administrația Prezidențială, furnizorul, contractat și de Primăria condusă de Clotilde Armand

Ultima achiziție făcută de Administrația Prezidențială, a fost parafată la finalul lunii t…