Acasă Revoltător Cîțu jignește jurnaliştii prezenți în Parlament pentru întrebări după ”prezentarea” PNRR: ”Nu v-aţi civilizat în 30 de ani”

Cîțu jignește jurnaliştii prezenți în Parlament pentru întrebări după ”prezentarea” PNRR: ”Nu v-aţi civilizat în 30 de ani”

0
554

Ipocritul și arogantul premier liberal, Florin Cîţu, a fugit cu lașitate de presă după prezentarea PNRR din plenul Parlamentului. Pentru că jurnaliştii au insistat să le răspundă la întrebări, premierul i-a jignit spunându-le că nu s-au civilizat în 30 de ani

Florin Cîţu a refuzat să stea de vorbă cu jurnaliştii, după ce a prezentat Programul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Jurnalist: Doar cu Liviu Dragnea mai făceam astfel de imagini. Vă plac?

Cîțu: Nu v-aţi civilizat în 30 de ani de zile. În orice ţară civilizată, declaraţii se dau într-un spaţiu normal. Vă aşteptăm la Guvern, la declaraţii.

Jurnalist: De ce ne spuneţi că nu suntem civilizaţi? Ne-aţi jignit, domnule premier. Aşteptăm scuze din partea dumneavoastră, pentru că ne-aţi spus că în 30 de ani nu ne-am civilizat.

Jurnalist: Deci presa nu este civilizată?

Cîţu: Am spus că declaraţiile le dau la Guvern.

Jurnalist: Aţi spus că nu suntem civilizaţi. În 30 de ani nu ne-am civilizat.

Jurnalist: Dumneavoastră sunteţi un om civilizat pentru că ne jigniţi, domnule premier?

Cîţu. Nu v-am jignit. Am spus foarte clar că declaraţiile le fac la Guvern, într-un cadru normal, frumos, nu alergăm unii după alţii.

Jurnalist: Dacă aţi fi stat frumos la cadru, puteam să avem declaraţii normale, cum face fiecare premier şi cum a făcut fiecare premier în ultimii 30 de ani. Cred că dumneavoastră uitaţi că sunteţi în slujba cetăţenilor români, că sunteţi angajatul cetăţenilor români şi că nu sunteţi şeful lor şi nici şeful nostru.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

Barna: ”Oamenii vor continua să-şi păstreze adresa, noi propunem să rupem condiţionarea de a deţine proprietăţi”

Vicepremierul progresist Dan Barna, a venit cu noi explicații referitoare la propunerea ca…