Acasă Revoltător Defazare prezidențială, meditatorul rânjitor, Klaus Iohannis și lumea minunată a celor două mandate de lux și confort la Cotroceni

Defazare prezidențială, meditatorul rânjitor, Klaus Iohannis și lumea minunată a celor două mandate de lux și confort la Cotroceni

0
0
375

Un cor de copii i-a cântat „O lume minunată” lui Iohannis în a patra zi de grevă generală a profesorilor. ”Președintele” meditator, întâmpinat în Sibiu ca-n „Epoca de Aur”.

Un grup de copii de la o școală din Sibiu i-au cântat președintelui Klaus Iohannis melodia ”O lume minunată”, în timp ce zeci de mii de profesori sunt în stradă strigându-și dreptul la un trai decent. Șeful statului a fost însoțit de președintele Germaniei, Frank-Walter Steinmeier, aflat în vizită în România.

Președintele Klaus Iohannis a avut parte de un moment artistic ca-n „Epoca de Aur”, în timpul vizitei efectuate în județul Sibiu împreună cu omologul german Frank-Walter Steinmeier.

În comuna Cristian, cei doi șefi de stat au fost întâmpinați de un cor de copii care a cântat acapella un cunoscut cântec, devenit hit, compus și interpretat în anii regimului comunist de cantautorul Mihai Constantinescu.

Primele versuri ale refrenului sună astfel:

„O lume minunată, în care veţi găsi / Numai copii / O lume cu mult soare şi mii de jucării / Pentru copii / În lumea cu povești si flori veți întâlni…

Numai copii / E-o lume a inocenței, păstrați-o, orice ar fi / Pentru copii.”

Se poate observa cum meditatorul de lux de la Cotroceni, și-a păstrat o expresie impenetrabilă pe parcursul momentului artistic.

Odată cântecul terminat, Iohannis a afișat un zâmbet larg.

Iohannis, mesaj pentru elevi în a treia zi de grevă generală a profesorilor: „Învățați bine, că merită!”

El a purtat ulterior un scurt dialog cu copiii, întrebându-i în ce clasă sunt și aflând, cu această ocazie, că protagoniștii sunt elevi din ciclul primar.

Toți sunteți la scoală? Sunt impresionat. Învățați bine, că merită. Vă doresc numai bine„, a încheiat meditatorul național.

Vizita lui Iohannis în județul Sibiu se suprapune cu cea de-a patra zi de grevă generală a profesorilor, marcată de marșuri și proteste de stradă, atât la București, cât și în țară.

Într-un comentariu făcut mai devreme în cursul zilei, consemnat de presă, Iohannis a spus – fără să detalieze – că „are și greva avantajele ei„.

Klaus Iohannis şi Frank-Walter Steinmeier au vizitat, joi, Colegiul Naţional Brukenthal, unde Iohannis a fost elev şi profesor. Înainte, un grup de liceeni de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr” şi diriginta lor, Carmen Iohannis s-au fotografiat cu cei doi preşedinţi. Carmen Iohannis a spus că ea nu este în grevă şi că nu face politică şi că a venit cu elevii ei, la cererea acestora.

Vedeţi că până şi greva are ceva avantaje„, le-a spus, în glumă, preşedintele Iohannis elevilor lui Carmen Iohannis.

Carmen Iohannis a precizat că a venit cu elevii săi să-i întâmpine pe cei doi preşedinţi.

Eu nu am venit aici politic, am venit împreună cu clasa mea să-i întâmpinăm pe preşedinţi. Atât facem„, a spus Carmen Iohannis.

”Preşedintele” Klaus Iohannis şi omologul german Frank-Walter Steinmeier, aflat într-o vizită de stat în România, au vizitat joi Sibiul. Programul celor doi oficiali a cuprins o vizită la primărie, o întâlnire cu reprezentanţii comunităţii germane şi vizitarea Colegiului Naţional „Samuel von Brukenthal” şi a Bisericii evanghelice fortificate din comuna Cristian.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător
Comments are closed.

Vezi Și

După atacul murdar cu ”Peppa Pig” la Piedone, ipocritul Cîrstoiu, nu răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate: ”Ce frumoase ar fi campaniile electorale dacă nu ar fi murdare”

Facebook 204 X (Twitter) WhatsApp Telegram Reddit Email După atacul murdar cu ”Peppa Pig” …