Acasă Revoltător Fără performanțe, dar cu cele mai mari cheltuieli de personal la Ministerul ”nesănătăţii”

Fără performanțe, dar cu cele mai mari cheltuieli de personal la Ministerul ”nesănătăţii”

0
330

Au început deja declarațiile politice în interiorul coaliției vizavi de demiterea ministrului ”nesănătății” Vlad Voiculescu, Virgil Guran, tocmai ce a declarat, că ”România are nevoie acum de stabilitate politică, un guvern funcțional, o coaliție în care lucrurile funcționează, că dacă USR-PLUS își vor dori schimbarea unui ministru, o vor face, iar dacă nu, nu”. Căci ei ”liberalii” nu o pot face, căci ar fi ”incorect”. Adică același Bla Bla Bla stereotip care ni se recită ca la niște proști ce suntem, de fiecare dată!

Pentru că desigur, fără Vlad Voiculescu și fără USR-PLUS la guvernare, adio putere, adio guvernare, căci nu mai există majoritate. Iar ei știu asta. Așa că, asta cu ”interesul țării și stabilitatea politică” sunt doar declarații politice goale de conținut, e doar interesul lor.

Dan Barna, tocmai ce a declarat, că sprijinul politic din interiorul USR-PLUS, se menține pentru Vlad Voiculescu. ”Vlad continuă la ministrul sănătății, coaliția merge mai departe”. În loc să se ceară demisia ministrului ”nesănătății” în ședinția coaliției, s-a cerut demiterea Avocatului Poporului, Renate Weber.

Cu toate astea…

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, are cele mai mari cheltuieli de personal pe primele două luni ale acestui an. Mai exact, este vorba despre suma de aproximativ 200 de milioane de lei pe lună, cheltuieli personale.

Premierul Florin Cîţu ştie de această situaţie, având în vedere că săptămâna trecută, la şedinţa de guvern, a cerut o analiză de la Ministerul de Finanţe pe tema cheltuielilor de personal.

În plus, analiza ar fi fost cerută după ce din execuţie se vedea o creştere mai mare decât cea planificată şi „legislaţia în vigoare nu ar fi permis acest lucru”.

În acest moment, coaliţia de guvernare este în tensiune din cauza lui Vlad Voiculescu.

Tensiunile dintre PNL şi USR-PLUS sunt mari, iar în aceste momente se joacă chiar soarta Executivului.

După ce mai mulţi liberali au cerut demiterea lui Vlad Voiculescu, Dan Barna a spus că nu se pune problema ca ministrul USR-PLUS să fie schimbat. Ba mai mult, spune că de hotărârea premierului în privinţa ministrului Sănătăţii depinde chiar soarta întregii guvernări.

Între timp, PSD stabileşte strategia împotriva guvernului şi vrea să depună o moţiunea simplă împotriva lui Vlad Voiculescu.

Încarcă mai mult
Load More In Revoltător

Vezi Și

România, parc de distracții pentru străini, Ministrul Mediului UDMR ia apărarea prinţului care a împuşcat cel mai mare urs din România

Ministrul Mediului UDMR, ia apărarea prinţului care a împuşcat cel mai mare urs din Români…